Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwerbrug

Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwerbrug? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwerbrug? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Nieuwerbrug

Uw huis verkopen zonder makelaar in Nieuwerbrug? Sons Real Estate biedt u de snelste en meest betrouwbare manier om uw huis te verkopen, zonder enige onzekerheid. Wij doen wat andere vastgoedorganisaties niet kunnen. Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud en zie direct wat u netto overhoudt aan de verkoop. Geen langdurige, onzekere verkooptrajecten meer. We opereren niet alleen in Nieuwerbrug, maar ook in omliggende plaatsen zoals Bodegraven, Woerden, en Alphen aan den Rijn. Bij Sons Real Estate kopen we verschillende soorten huizen, of ze nu groot of klein zijn, in goede staat verkeren of wat renovatiewerkzaamheden nodig hebben. Wij doen altijd een eerlijk passend bod.

Snel en zeker uw huis verkopen zonder makelaar in Nieuwerbrug

Wanneer u kiest voor Sons Real Estate, kiest u voor een snelle verkoop zonder gedoe. We beschikken over eigen financiële middelen, waardoor we binnen korte tijd een vrijblijvend bod kunnen uitbrengen. Geen zorgen meer over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Deze snelle verkoopoptie is perfect, zelfs als u gedwongen bent om te verkopen. Bovendien bieden we flexibele verkoopvoorwaarden. Wilt u snel overdragen, of heeft u liever een uitgestelde oplevering? Bij ons is alles mogelijk. U krijgt de zekerheid die u nodig heeft en dit alles op korte termijn.

Voorkom hoge makelaar- en notariskosten met een directe verkoop

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Nieuwerbrug is niet alleen snel en zeker, maar het bespaart u ook duizenden euro’s. Traditionele makelaars rekenen vaak aanzienlijke courtagekosten en provisies. Daarnaast zijn er notariskosten voor de overdracht. Als u uw huis direct aan Sons Real Estate verkoopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over deze kosten. De reguliere makelaars- en notariskosten vervallen, waardoor u direct weet wat u overhoudt aan de verkoop. Wilt u weten welk bod wij op uw huis in Nieuwerbrug kunnen uitbrengen? Laat dan uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op. Sons Real Estate staat klaar om u te helpen bij de verkoop van uw huis in Nieuwerbrug, zonder gedoe, zonder makelaarskosten, en met de zekerheid die u wenst.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!