Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwkoop

Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwkoop? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwkoop? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Nieuwkoop

Overweegt u uw huis te verkopen zonder makelaar in Nieuwkoop? Zoekt u een betrouwbare partner die u direct zekerheid biedt? Sons Real Estate is dé oplossing. Geen gedoe met lange verkooptrajecten en onzekerheden. Wij kopen niet alleen huizen in Nieuwkoop, maar ook in omliggende plaatsen zoals Alphen aan den Rijn, Woerden en Bodegraven. Bij Sons Real Estate kopen we diverse soorten woningen, ongeacht hun staat. Wij doen direct een passend bod zonder voorbehoud, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent. Laat ons het volledige verkoopproces voor u regelen.

Verkoop uw huis zonder lang en onzeker verkooptraject

Het verkopen van uw woning zonder makelaar in Nieuwkoop brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Allereerst geniet u van directe zekerheid, zonder de stress van een langdurig en onzeker verkoopproces. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, kunt u bovendien profiteren van onze flexibele verkoopvoorwaarden. Aangezien we uw woning rechtstreeks aankopen, zijn we bereid om aan uw wensen tegemoet te komen. We zijn flexibel wat betreft de overdrachtsdatum, waardoor u een vlotte overgang naar uw nieuwe woning hebt gegarandeerd. Heeft u nog ongewenste inboedel die u wilt achterlaten, zoals zware meubelstukken? Bij ons kunt u dat gerust doen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw huis terug te huren voor een afgesproken periode, en zelfs een aanbetaling is bespreekbaar.

Wij kopen alle soorten woningen direct voor eigen rekening

Of u nu een oud, verwaarloosd herenhuis bezit of een strak gerenoveerd appartement, we staan klaar om uw vastgoed zonder enig gedoe aan te kopen, zonder de tussenkomst van een makelaar. Als een landelijk opererende vastgoedmaatschappij tonen we interesse in elk type woonruimte. Onze taxateurs komen graag bij u langs om de waarde vast te stellen. Ter plekke beoordelen ze vooral de algehele staat van onderhoud en de kwaliteit van de afwerking van uw woning. De locatie, voorzieningen, woningtype en verkoopprijs van vergelijkbare panden in uw buurt worden ook in overweging genomen. Na de taxatie krijgt u direct een vrijblijvend bod zonder financiële voorbehoud. Bovendien is een bouwtechnische keuring overbodig, aangezien we onze eigen bouwafdeling hebben en in staat zijn om elk type woning te renoveren voordat het terugkeert naar de vastgoedmarkt. Wilt u weten welk bod we kunnen uitbrengen op uw woning in Nieuwkoop? Bel ons voor een afspraak of laat uw gegevens achter zodat onze taxateurs contact met u kunnen opnemen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!