Huis verkopen zonder makelaar in Ockhuizen

Huis verkopen zonder makelaar in Ockhuizen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Ockhuizen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Ockhuizen

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Ockhuizen? Sons Real Estate, een nationaal opererende vastgoedorganisatie, staat klaar om u een direct bod te doen op uw woning. Geen zorgen over bouwkundige keuringen of andere voorbehouden. Wij kopen elk type huis, ongeacht de staat van onderhoud. Van aanvraag tot notariële overdracht, wij regelen het volledige verkoopproces. En niet alleen in Ockhuizen, maar ook in omliggende plaatsen zoals Breukelen, Kockengen, Vleuten, en Utrecht.

Waardebepaling van uw woning

Wanneer u overweegt uw huis zonder makelaar te verkopen in Ockhuizen, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij hebben interesse in alle soorten woonvastgoed, ongeacht de staat ervan. Onze taxateurs baseren de waardebepaling van uw woning op verschillende factoren. Het type woning, de omringende voorzieningen, de onderhoudsstaat, en het algemene afwerkingsniveau spelen allemaal een rol. Graag maken wij een afspraak op locatie om een grondige beoordeling uit te voeren. Na deze korte inspectie ontvangt u van ons een definitief aanbod zonder financieringsvoorbehoud.

Flexibele verkoopvoorwaarden en kostenbesparing

Het verkopen van uw huis aan Sons Real Estate verloopt zeer flexibel. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening, waardoor wij u diverse verkoopopties kunnen bieden. U kunt zelf de overdrachtsdatum bepalen, of u nu snel wilt verhuizen of liever nog even blijft wonen in uw huidige huis. Zelfs na de verkoop heeft u de mogelijkheid om uw woning te huren. Bovendien kunt u na het tekenen van de koopovereenkomst een aanbetaling ontvangen voor bijvoorbeeld een verbouwing of het aanschaffen van inboedel, ongeacht de opleveringsdatum. Met een directe verkoop bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Klaar om uw huis zonder makelaar te verkopen in Ockhuizen? Neem direct contact op met Sons Real Estate via ons contactformulier of bel ons voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!