Huis verkopen zonder makelaar in Leerdam

Huis verkopen zonder makelaar in Leerdam? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Leerdam? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Leerdam

Van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Leerdam? Bij Sons Real Estate begrijpen we de waarde van uw tijd en bieden we u de mogelijkheid om direct en zonder gedoe te verkopen. Wij zijn een nationaal opererende investeringsmaatschappij die diverse woningen rechtstreeks aankoopt, ongeacht hun staat. Ontvang binnenkort een eerlijk en marktconform bod zonder enige voorbehouden. Bij akkoord nemen we de volledige verkoopprocedure uit handen. En niet alleen in Leerdam, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Gorinchem, Culemborg en Vianen bieden wij onze diensten aan.

Verkoop elke soort woning zonder makelaar in Leerdam

Of u nu een gerenoveerd herenhuis bezit of een verouderde boerderij met achterstallig onderhoud, Sons Real Estate staat klaar om uw eigendom snel en zonder complicaties te verwerven. Als een toonaangevende vastgoedorganisatie in het hele land, hebben we interesse in allerlei soorten woonvastgoed. Onze taxateurs komen graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen. Tijdens de locatiebeoordeling kijken we vooral naar de algemene staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning. Andere factoren die de waarde beïnvloeden, zijn onder meer de locatie, voorzieningen, woningtype en de verkoopprijs van vergelijkbare huizen in uw buurt. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder financieringsclausules, en er is geen noodzaak voor een bouwtechnische keuring. Bovendien beschikken we over onze eigen bouwafdeling om verschillende soorten woningen te renoveren en weer op de vastgoedmarkt te brengen.

Direct zekerheid met Sons Real Estate

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Leerdam heeft aanzienlijke voordelen. Ten eerste bieden we u directe zekerheid, zonder lange en onzekere verkoopprocessen. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, kunt u profiteren van onze flexibele verkoopvoorwaarden. Omdat we uw woning direct voor eigen rekening aankopen, zijn we bereid met u mee te denken. We stemmen graag de overdrachtsdatum met u af, zodat u kunt rekenen op een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Heeft u nog ongewenste inboedel die u niet wilt verplaatsen? Geen probleem, laat deze gerust staan. Ook bieden we de mogelijkheid om uw huis terug te huren voor een afgesproken periode, en zelfs een voorschot is bespreekbaar na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!