Huis verkopen zonder makelaar koopcontract

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

De vastgoedmakelaar die alles mogelijk maakt!

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopenZonder makelaar koopcontract

Huis verkopen zonder makelaar koopcontract

Kunt u zelf een koopcontract opstellen zonder makelaar bij de verkoop van uw huis?

Ja, dat kan. Een koopcontract bevat alle gemaakte afspraken zoals de overeengekomen prijs, de afgesproken passeerdatum, inhoud van de inventaris en andere relevante zaken.

Bij een verkoop van een huis bij Sons Real Estate dragen wij de zorg over het koopcontract. Het zelf opstellen van het koopcontract is vooral relevant als u uw woning zelf verkoopt. Het is belangrijk om het koopcontract goed te laten door te nemen. Bij vragen kunt u altijd de notaris bellen en die geeft direct antwoord op al uw vragen. Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar, dan kunt u het koopcontract met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beschikken namelijk over een standaardkoopcontract en u mag zelf de notaris kiezen en bij hen het koopcontract verifiëren. 

Wanneer u uw huis gaat verkopen zonder makelaar dan dient u zelf een koopcontract op te stellen. Normaal gesproken verzorgt de verkoper dit namelijk en verloopt dit via de makelaar. Echter wanneer u zelf gaat verkopen dan dient u dit natuurlijk zelf te verzorgen. U kunt dit laten opstellen door de notaris, maar tegenwoordig kunt u dit ook heel eenvoudig van het internet af halen en aanpassen waar nodig is. Een notaris rekent er namelijk al snel €250,- excl. btw voor, dus wanneer u zelf uw huis gaat verkopen zonder makelaar kunt u het beste ook zelf het koopcontract opstellen.

Woning verkopen zonder makelaar koopcontract

De verkoop van uw woning is pas 72 uur na het tekenen van het koopcontract bindend. Koper kan dus in de 72 uur na het tekenen van het koopcontract nog afzien van de woning. Daarnaast hebben particuliere kopers vaak altijd een financieringsvoorbehoud als ontbindende voorwaarden. Dat wil zeggen dat mochten zij de financiering niet rond kunnen krijgen nog altijd af kunnen zien van de koop. Het koopcontract bij de verkoop van uw huis is dus in de meeste gevallen pas bindend nadat de datum van dit voorbehoud verstreken is. Zo komt het dus heel vaak voor dat de kopers 8 weken na het tekenen van het koopcontract de financiering niet rond krijgen en de koop niet doorgaat. Zo bent u 2 maanden verder en kunt u het gehele proces van bezichtigingen en biedingen en Funda plaatsing weer helemaal opnieuw beginnen.

Waarom verkopen woningeigenaren hun huis aan Sons Real Estate

Werkwijze Sons Real Estate

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!