Huis verkopen zonder makelaar in Linschoten

Uw huis verkopen in Linschoten zonder onzekerheden en hoge verkoopkosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren
Uw huis verkopen in Linschoten zonder onzekerheden en hoge verkoopkosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Linschoten?

Vlot uw huis verkopen in Linschoten of in Montfoort, Harmelen, Woerden of elders in de regio? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en doet direct een vrijblijvend bod op uw woning. Zo is ons bod zonder enig financieringsvoorbehoud en u kunt gerust in uw woning blijven wonen, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop. Benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter.

Zeer flexibele verkoopvoorwaarden

Bij het verkopen van uw huis komt er veel op u af en daarom komen we u zo veel mogelijk tegemoet. U kunt dan ook profiteren van onze flexibele voorwaarden. Zo is het mogelijk uw woning heel snel over te dragen, maar u heeft ook de mogelijkheid om uw woning in Linschoten uitgesteld op te leveren. Zo kunt u gerust in uw woning blijven, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang. Ook zijn de overige verkoopvoorwaarden in overleg, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Linschoten. Heeft u nog inboedel zoals zware kasten, tafel, bedden of ander zwaar meubilair staan in de betreffende woning? Als u dit niet wenst mee te verhuizen, kunt u dit gerust laten staan. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid tot terugverhuur en u kunt zelfs een voorschot ontvangen, zodat u direct kunt starten met een verbouwing van uw nieuwe woning of voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe inboedel.

Alle type woningen in alle soorten en staten 

U kunt elk soort woning direct aan ons verkopen, ongeacht de staat van onderhoud. We kunnen uw woning in Linschoten dan ook op zeer korte termijn taxeren. Zo bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning om de waarde te bepalen. Ook worden reeds verkochte vergelijkbare woningen in uw wijk bekeken en wordt het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke verkoopprijs meegenomen in de berekening. Op die manier bent u verzekerd van een passend bod. Wilt u uw huis verkopen en woont u in of rondom Linschoten? Vul dan de gegevens in van het online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!