Huis verkopen zonder makelaar in Boeicop

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Montfoort of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Montfoort of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Boeicop

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis in Boeicop te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate staat paraat om uw woning direct aan te kopen. Vraag vrijblijvend een ter plaatse waardebepaling aan en ontvang binnen één werkdag een uitstekend bod zonder enige gedoe. Zodra u akkoord gaat met ons aanbod, nemen wij het volledige verkoopproces, van aanvraag tot overdracht, voor onze rekening. Of u nu uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Leerdam, Lexmond, Meerkerk, of andere omliggende plaatsen van Boeicop, u bent verzekerd van een uitstekend aanbod.

Verkoop elk soort huis in of nabij Boeicop

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een vlotte verkoop zonder tussenkomst van een makelaar. Wij kopen allerlei soorten onroerend goed snel en zonder problemen, zonder de betrokkenheid van een makelaar. Als een nationaal opererende vastgoedorganisatie, hebben we interesse in alle soorten woonvastgoed, en onze taxateurs staan klaar om bij u langs te komen voor een waardebepaling. Ter plaatse beoordelen onze taxateurs vooral de staat van onderhoud en het algemene afwerkingsniveau van uw woning. Andere factoren, zoals de locatie, voorzieningen, woningtype, en de verkoopprijs van vergelijkbare panden in uw buurt, zijn eveneens van belang. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder financieringsvoorbehoud, en een bouwtechnische keuring is overbodig. Bovendien beschikken we over onze eigen bouwafdeling en renoveren we verschillende soorten woningen voor herintrede op de vastgoedmarkt.

We denken graag met u mee

Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan profiteert u van onze flexibele aanpak. Omdat we uw woning rechtstreeks kopen, kunnen we maatwerk leveren dat aansluit bij uw behoeften. De overdrachtsdatum wordt in overleg vastgesteld, waardoor u kunt rekenen op een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe woning. En als u nog ongewenste inboedel heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Zware meubels zoals kasten en tafels kunnen gewoon blijven staan. We bieden zelfs de optie om uw huis voor een afgesproken periode terug te huren, en het vaststellen van een aanbetaling is bespreekbaar. Bent u benieuwd naar het aanbod dat wij kunnen doen, zodat u uw huis zonder makelaar kunt verkopen in Boeicop? Neem direct contact met ons op voor een afspraak of laat uw gegevens achter voor een taxatie. Sons Real Estate staat voor u klaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!