Huis verkopen zonder makelaar in Laagnieuwkoop

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Laagnieuwkoop of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Laagnieuwkoop of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Laagnieuwkoop

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw huis in Laagnieuwkoop en omliggende plaatsen zoals Maarssen, Kockengen of Breukelen, snel en zonder gedoe te verkopen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij kopen diverse soorten woningen, van appartementen tot vrijstaande huizen, met onze eigen financiële middelen. Geen zorgen meer over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Ontdek hoe Sons Real Estate u een zorgeloze verkoopervaring biedt en neem vandaag nog contact op voor een waardebepaling op locatie.

Vlot verkooptraject met flexibele verkoopvoorwaarden

Bij Sons Real Estate begrijpen we dat snelheid en zekerheid van groot belang zijn, vooral in situaties zoals gedwongen verkoop. Daarom bieden we u op korte termijn een vrijblijvend bod aan. Ons bod is altijd marktconform en definitief, zonder verborgen voorbehouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over lange verkooptrajecten. Bovendien zijn onze verkoopvoorwaarden flexibel, met opties voor uitgestelde oplevering. Bent u genoodzaakt uw huis zonder makelaar te verkopen in Laagnieuwkoop, maar wilt u nog wel een tijd blijven wonen? Na de verkoop heeft u tevens de mogelijkheid de betreffende woning te huren.

Ongeacht de staat een vrijblijvend bod

Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Wij nemen de volledige verkoopprocedure uit handen, inclusief het regelen van alle benodigde documentatie. Onze ervaren taxateurs komen graag ter plaatse om de waarde van uw woning te bepalen. Ze letten daarbij op factoren zoals de locatie, de staat van het pand en de marktomstandigheden. Ongeacht de staat van uw huis, doen we altijd een bod. U kunt zelfs overbodige inboedel achterlaten; wij zorgen voor hergebruik of verwijdering. Zorgeloos uw huis verkopen zonder makelaar in Laagnieuwkoop? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sons Real Estate uw huis snel en zonder gedoe kan kopen. Vul het contactformulier in of bel ons direct voor een afspraak. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!