Huis verkopen zonder makelaar in Goyse Dorp

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Goyse Dorp of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Goyse Dorp of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Goyse Dorp

Zorgeloos uw huis verkopen zonder een makelaar in Goyse Dorp of een van de naburige plaatsen, zoals Houten, Wijk bij Duurstede of Culemborg? Sons Real Estate, een vooraanstaande investeringsmaatschappij, staat klaar om diverse soorten woningen rechtstreeks van u te kopen. Of het nu gaat om gloednieuwe huizen, op te knappen projecten, of appartementen, wij bieden u een uitstekend aanbod zonder enig voorbehoud. Wij bieden u direct zekerheid en verzorgen het volledige verkoopproces. Bent u nieuwsgierig naar het bod dat wij op uw woning in of rondom Goyse Dorp kunnen uitbrengen? Laat uw contactgegevens achter of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Vrijblijvende waardebepaling op locatie

Bij het verkopen van uw huis zonder makelaar in Goyse Dorp of de omliggende regio, is het essentieel om te weten wat uw woning momenteel waard is. Bij ons kunt u vrijblijvend een verzoek indienen voor een waardebepaling ter plaatse. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met de waardebepaling op basis van de verstrekte informatie en plannen graag een afspraak voor een fysieke inspectie in. Het maakt niet uit welk type woning u heeft, ongeacht de staat, grootte of locatie. Of het nu gaat om een rijtjeshuis, appartement, vrijstaande woning, boerderij, landhuis of luxe villa, onze taxateurs komen graag naar u toe voor een vrijblijvende waardebepaling. Wij brengen vervolgens een bod uit zonder enig voorbehoud, zoals financieringsclausules of bouwkundige keuringen, zodat u direct inzicht krijgt in het nettoresultaat en de verkoop gegarandeerd is.

Soepele overgang naar uw nieuwe woning

Als u besluit uw huis zonder makelaar te verkopen in Goyse Dorp of de omliggende gebieden, kunt u profiteren van talloze voordelen die gepaard gaan met een directe verkoop. Sons Real Estate biedt flexibele verkoopvoorwaarden en denkt graag met u mee. We passen de overdrachtsdatum aan en bieden zowel directe als uitgestelde opleveringsopties. Dit garandeert een soepele overgang en voorkomt dat u zonder onderdak komt te zitten. U kunt comfortabel in uw huidige woning blijven, terwijl de verkoop al in gang is gezet. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw woning terug te huren en kunt u, na het ondertekenen van de koopovereenkomst, direct een voorschot ontvangen. Welk type woning u ook wilt verkopen zonder makelaar in Goyse Dorp, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een flexibele verkoop zonder onzekerheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!