Huis verkopen zonder makelaar in Baarn

Huis verkopen zonder makelaar in Baarn? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Baarn? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Baarn

Wilt u uw huis zonder een makelaar te gebruiken verkopen in Baarn of nabijgelegen steden zoals Soest, Amersfoort, of Hilversum? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij die verschillende soorten woningen direct voor eigen rekening koopt. Of het nu gaat om nieuwbouwhuizen, opknaphuizen of appartementen, we bieden u een uitstekend aanbod zonder onzekerheden. Wij zorgen voor het gehele verkoopproces, zonder enig voorbehoud. Dit geeft u direct zekerheid. Benieuwd naar ons bod op uw huis in of rondom Baarn? Deel uw gegevens via het contactformulier of bel voor een afspraak.

Flexibele verkoop aan Sons Real Estate

Wanneer u besluit uw huis zonder een makelaar te verkopen in Baarn of omliggende steden, profiteert u van diverse voordelen bij een directe verkoop. Sons Real Estate is bereid om met u samen te werken en flexibele verkoopvoorwaarden te bieden. Wij stemmen de overdrachtsdatum af op uw behoeften en bieden zowel directe als uitgestelde opleveringsopties. Hierdoor verzekeren we u van een soepele overgang, zonder dat u zonder huis komt te zitten. U kunt zelfs in uw huis blijven wonen terwijl de verkoop wordt afgerond. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw woning terug te huren en kunt u na het tekenen van de koopovereenkomst direct een voorschot ontvangen. Wat voor soort huis u ook wilt verkopen zonder een makelaar in Baarn, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een flexibele verkoop zonder verrassingen.

De waarde van uw huis in Baarn bepalen

Wilt u uw huis zonder een makelaar verkopen in Baarn of omliggende steden? Dan wilt u natuurlijk weten wat uw huis waard is. Bij ons kunt u eenvoudig een aanvraag doen voor een waardebepaling ter plaatse. Onze taxateurs gaan direct aan de slag met het beoordelen van uw huis op basis van de verstrekte gegevens en plannen graag een fysieke inspectie in. Ongeacht de staat, grootte of locatie van uw huis, of het nu een rijtjeshuis, appartement of vrijstaand huis is, zelfs boerderijen, landhuizen of villa’s, wij kopen alle soorten huizen. Onze taxateurs komen graag ter plaatse voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens doen we een bod zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring, zodat u meteen weet wat u netto ontvangt en verzekerd bent van de verkoop. Dus als u overweegt uw huis zonder makelaar te verkopen in Baarn, kunt u vertrouwen op Sons Real Estate voor een soepele en betrouwbare transactie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!