Huis verkopen zonder makelaar in Lexmond

Huis verkopen zonder makelaar in Lexmond? Sons Real Estate is landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Lexmond? Sons Real Estate is landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Lexmond

U overweegt uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Lexmond? Sons Real Estate koopt uw huis direct voor eigen rekening. Zo bent u verzekerd van een transparant verkooptraject zonder voorbehoud van financiering of ingewikkelde procedures. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, daarom bieden wij een vlotte en zorgeloze verkoopervaring. Benieuwd naar wat uw woning waard is? Ontvang een eerlijk, marktconform bod na een waardebepaling op locatie. Sons Real Estate is niet alleen actief in Lexmond, maar ook in omliggende plaatsen zoals Vianen, Meerkerk, en Ameide.

Ontvang een bod op elk soort woning

Of u nu een rijtjeswoning, boerderij, appartement, vrijstaand huis, villa of vakantiehuisje bezit, Sons Real Estate koopt het direct voor eigen rekening. We omarmen woningen in diverse staten, van gerenoveerd tot verouderd, met achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Onze taxateurs komen graag langs voor een waardebepaling, waarbij factoren als locatie, grootte, en voorzieningen worden meegenomen. Na aankoop renoveert en transformeert onze eigen bouwafdeling de woning, zodat deze weer met trots op de markt kan verschijnen. Wilt u uw woning zonder makelaar in Lexmond verkopen? Sons Real Estate biedt een direct en zorgeloos proces, zonder verrassingen.

Vrijblijvende waardebepaling op locatie

Een waardebepaling op locatie door Sons Real Estate is kosteloos en vrijblijvend. Geen langdurig en onzeker verkooptraject, maar direct zekerheid. Wij kopen woningen direct voor eigen aanbod, waarbij we flexibele verkoopvoorwaarden hanteren. Zelfs bij een verhuurde staat van de woning of in geval van een gedwongen verkoop, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. De overgang naar uw nieuwe woning verloopt soepel, met een opleveringsdatum in overleg. Sons Real Estate neemt de kosten voor de overdracht voor eigen rekening en een voorschot behoort tot de bespreekbare mogelijkheden. Zelfs na verkoop is het huren van uw voormalige woning een optie. Klaar om uw huis zonder makelaar in Lexmond te verkopen? Neem direct contact op via ons formulier of bel ons voor een afspraak. Wij staan voor u klaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!