Direct uw huis verkopen?

Graag uw huis snel verkopen? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Direct huis verkopen, verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate

Wilt u uw huis direct verkopen zonder langdurig verkoopproces en hoge makelaarskosten. U kunt snel en direct uw huis verkopen aan Sons Real Estate. Wij zijn het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw woning kunt verkopen binnen één week.

Er zijn duizend en één redenen waarom mensen hun woning direct willen of moeten verkopen. Wij weten hoe belangrijk het daarbij is om snel te schakelen en daarbij zorg te dragen voor een snel verkoopproces. Daarom kunnen wij al binnen enkele uren bij u op de stoep staan voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Wij brengen altijd een marktconform bod uit en passen ons aan elke situatie aan. Wilt u na verkoop nog tijdelijk in de woning blijven wonen? Geen probleem. Heeft u de woning geërfd en staat het nog vol met inboedel van uw overleden dierbare. U kunt dit gerust achterlaten in de woning. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden wanneer u uw woning direct wilt verkopen aan Sons Real Estate.

Voordelen van uw huis direct verkopen aan een vastgoedbedrijf

Geen onzekerheden en langdurig verkooptraject!

U ontvangt direct een bod zonder financieringsvoorbehoud en bent er dus van verzekerd dat de woning daadwerkelijk is verkocht. Binnen één week bij de notaris, indien nodig

U bespaart direct duizenden euro’s aan makelaarskosten bij verkoop woning!

Geen courtagekosten, opstartkosten en ook geen kosten kwijt aan het verkoop klaar maken van de woning. U hoeft verder niets aan de woning te doen, dus ook niets op te ruimen.

Verzekerd van een marktconform bod op uw huis!

Wij brengen geheel vrijblijvend en kosteloos een bod uit op de woning. U zit dus nergens aan vast en heeft dus zelf de touwtjes in handen.

Wij kopen woningen in alle staten, door heel Nederland!

Wij zijn landelijk actief en u kunt dus met elk soort en type woning bij ons terecht. Wij komen elk type huis en in elke staat

U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft. Terughuren is ook een optie!

Sons Real Estate is zeer flexibel en past zich ten alle tijden aan, aan uw situatie. Zo zijn er bij ons meerdere verkoopopties

Indien gewenst ontvangt u direct een aanbetaling op uw huis!

Heeft u snel geld nodig voor andere zaken? U kunt direct een aanbetaling op uw rekening ontvangen. Zo kunt u weer verder met andere dingen!

Uw huis direct te koop zetten zonder bezichtigingen en foto’s van uw woning op internet!

Niet elke keer de woning netjes en schoonmaken voor elke bezichtiging. Uw privacy niet open en bloot op het internet. Foto’s van uw huis wijdverspreid over het internet kan in veel gevallen een flinke inbreuk op uw privacy geven.

Huis direct verkopen ervaringen

Heeft u geen ervaring met het direct verkopen van uw huis en wilt u graag tips of advies? Voordat u uw huis direct gaat verkopen wilt u natuurlijk wel graag de ervaringen lezen van de mensen die u voor zijn gegaan. Dagelijks kopen wij de woning van particulieren woningverkopers die hun woning direct verkocht wilden hebben. De tips die zij u mee zullen geven is om altijd de voorwaarden van de woningkoper door te lezen en de recensies die op het internet over het bedrijf staan. Zo komt u achteraf nooit voor verassingen te staan. Hieronder delen wij ervaringen van woningeigenaren die hun woning direct aan ons hebben verkocht.

5/5
"We zaten binnen een week bij de notaris.."
Mijn huis moest snel worden verkocht, omdat ik een nieuw huis had gekocht en niet met twee hypotheken wilde zitten. De jongens van Sons Real Estate gingen gelijk aan de slag met een bod voor mijn huis. Na een paar dagen zaten we bij de notaris om mijn huis te verkopen aan Sons Real Estate. Ik heb zonder enige kosten en in een korte tijd mijn huis kunnen verkopen.
Nelleke Batenburg, Rotterdam
5/5
"De verborgen gebreken waren geen probleem."
Ik had de behoefte het huis te verkopen, maar niemand had interesse in mijn huis met een verrotte dakconstructie. Ik hoorde van een vriend dat Sons Real Estate alle soorten huis opkoop in alle staten. Ik heb via de website een bod aangevraagd en ik kreeg binnen één werkdag een goed bod op mijn huis met verborgen gebreken. Door Sons Real Estate kon ik eindelijk mijn huis verkopen en verhuizen naar mijn volgende woning.
Olton Straathof, Amsterdam

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!