Huis verkopen zonder makelaar in Lange Linschoten

Huis verkopen zonder makelaar in Lange Linschoten? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Lange Linschoten? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Lange Linschoten

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Lange Linschoten en omliggende plaatsen zoals Montfoort, Oudewater en IJsselstein? Sons Real Estate biedt u de perfecte oplossing. Wij kopen verschillende soorten woningen direct met onze eigen financiële middelen, zodat u snel zekerheid heeft. Geen gedoe met financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Ontdek hoe Sons Real Estate u kan helpen met een marktconform bod en een vlotte, zorgeloze verkoopprocedure.

Geen onzekerheden

Met Sons Real Estate kunt u rekenen op een snel en vrijblijvend bod voor uw woning. Of het nu gaat om een gedwongen verkoop, een uitgestelde oplevering, of gewoonweg de behoefte aan flexibele verkoopvoorwaarden, wij staan voor u klaar. Geen onzekerheden, zoals verkoopvoorbehoud of bouwkundige keuringen. Onze aanpak is snel, betrouwbaar, en volledig op maat, precies zoals u het wilt. Bij Sons Real Estate begrijpen we uw behoeften en bieden we oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen. Zo bent u altijd verzekerd van een zorgeloos verkooptraject, als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Lange Linschoten of elders.

Waardebepaling op locatie

Bij ons kunt u niet alleen snel uw huis verkopen, maar ook geld besparen. Sons Real Estate rekent geen makelaarskosten of notariskosten, wat uw nettowinst aanzienlijk verhoogt. Onze ervaren taxateurs komen graag bij u langs op locatie om de waarde van uw woning te bepalen. Ze letten op diverse factoren, zoals de locatie, de staat van de woning en recente markttrends. Wat de staat van uw huis ook is, Sons Real Estate doet altijd een bod. Na de taxatie ontvangt u een definitief bod, zonder verrassingen. Uw huis verkopen zonder makelaar in Lange Linschoten? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw huis zonder makelaar te verkopen in Lange Linschoten en omgeving. Vul het contactformulier in of bel ons direct. Wij zijn uw betrouwbare partner voor een snelle en zorgeloze verkoop. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!