Huis verkopen zonder makelaar in Kanis

Huis verkopen zonder makelaar in Kanis? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Kanis? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Kanis

Overweegt u uw huis te verkopen zonder een makelaar in Kanis? Sons Real Estate, een landelijke investeerder, maakt het mogelijk. U kunt uw woning direct aan ons verkopen, zonder onzekerheden. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Bij akkoord nemen wij het volledige verkooptraject uit handen, van aanvraag tot overdracht. En niet alleen in Kanis, maar ook in omliggende plaatsen zoals Kamerik, Kockengen, en Woerden staan wij paraat. U hoeft niet verder te zoeken, want Sons Real Estate is dé betrouwbare partner voor een vlotte en zorgeloze verkoop.

Direct een passend bod

Sons Real Estate staat bekend om het opkopen van diverse woningtypen, van gerenoveerde pareltjes tot huizen met achterstallig onderhoud. Maakt u zich geen zorgen als uw woning wat extra aandacht nodig heeft, want onze taxateurs komen graag langs voor een waardebepaling. Verschillende factoren, zoals de staat van onderhoud, locatie en oppervlakte, beïnvloeden de woningwaarde. Onze eigen bouwafdeling zorgt ervoor dat zelfs woningen met achterstallig onderhoud weer snel op de markt gebracht kunnen worden. Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Kanis en omgeving? Dan biedt Sons Real Estate direct zekerheid met een passend bod, zonder enige vorm van onzekerheid zoals verkoop onder voorbehoud. Vertrouw op ons voor een vlekkeloze verkoopprocedure.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Waarom een langdurig en onzeker verkooptraject aangaan als het ook snel en zeker kan? Sons Real Estate koopt direct voor eigen rekening en komt graag tegemoet met flexibele verkoopvoorwaarden. Wij begrijpen dat een soepele overgang naar uw nieuwe woning belangrijk is. De opleveringsdatum wordt in overleg bepaald, en zelfs een aanbetaling is bespreekbaar. Geen onnodige bouwtechnische inspecties of financieringsperikelen. Wij nemen u alle zorgen uit handen, inclusief eventuele overbodige inboedel. Het enige wat u hoeft te doen, is het contactformulier invullen of ons bellen om een afspraak te maken. Wij maken het verkopen van uw huis zonder makelaar in Kanis eenvoudig en voordelig.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!