Huis verkopen zonder makelaar in Achterdijk

Huis verkopen zonder makelaar in Achterdijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Achterdijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Achterdijk

Zorgeloos uw huis zonder makelaar verkopen in Achterdijk of Bunnik, Odijk of Houten? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij waaraan u uw huis direct kunt verkopen. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling op locatie. Vervolgens ontvangt u direct een passend bod zonder voorbehoud, zodat u precies weet wat u netto overhoudt aan de verkoop. Bij akkoord verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot oplevering. Dien vandaag nog een aanvraag in of bel direct voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. 

Op elk soort huis in Achterdijk een vrijblijvend bod

Bij Sons Real Estate kunt u terecht als u uw huis wilt verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in Achterdijk of omstreken. Van een verouderde tussenwoning of landhuis, tot aan een compleet gerenoveerd appartement of vrijstaand huis. Onze taxateurs zorgen voor een vlotte waardebepaling waarbij voornamelijk de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau de meeste invloed heeft op de waarde. Uiteraard wordt er ook gekeken naar factoren zoals het type woning, de ligging, en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare verkochte woningen in de wijk. Zo bent u altijd verzekerd van een passend bod, als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Achterdijk.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Als u besluit akkoord te gaan met ons aanbod, dan bent u verzekerd van zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Wij kopen uw woning immers direct voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden. Een huis verkopen zonder makelaar in Achterdijk heeft diverse voordelen. Zo zijn we flexibel in de overdrachtsdatum, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Zowel een snelle als een uitgestelde oplevering is mogelijk, zodat u gerust nog kunt blijven wonen, terwijl de verkoop van uw woning rond is. Heeft u nog ongewenste inboedel staan? In overleg kunt u inboedel zoals zware kasten, bedden of ander meubilair gerust laten staan. Zo kunt u zorgeloos uw huis verkopen zonder makelaar in Achterdijk. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze of direct een aanvraag indienen? Neem telefonisch contact op of laat eenvoudig uw gegevens achter via het contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!