Huis verkopen zonder makelaar in Meerkerk

Huis verkopen zonder makelaar in Meerkerk ? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Meerkerk ? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Meerkerk

Bent u op zoek naar een snelle en probleemloze manier om uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Meerkerk? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn een landelijk actieve investeringsmaatschappij en kopen diverse soorten woningen direct voor eigen rekening. Bij ons ontvangt u direct een eerlijk en marktconform bod op uw woning, zonder enig voorbehoud. Flexibele verkoopvoorwaarden zijn onze belofte aan u. Of u nu in Meerkerk, Vianen, Leerdam of Gorinchem woont, wij zijn geïnteresseerd. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel direct voor een afspraak.

Wij kopen alle type woningen direct voor eigen rekening

Sons Real Estate is gespecialiseerd in het opkopen van verschillende soorten woningen, ongeacht hun staat. Of u nu een gerenoveerd huis heeft of een verouderde woning met achterstallig onderhoud, bij ons bent u aan het juiste adres. Verborgen gebreken aan de woning vormen voor ons geen probleem. Onze ervaren taxateurs komen graag langs voor een waardebepaling, waarbij diverse factoren zoals locatie, grootte en de staat van de woning worden meegenomen. Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling, waardoor we de gekochte woningen kunnen renoveren en weer op de markt kunnen brengen. Dus, als u overweegt om uw huis te verkopen zonder makelaar in Meerkerk, weet dat wij u een eerlijk marktconform bod doen.

Vrijblijvende waardebepaling op locatie

Een aanvraag voor een waardebepaling op locatie is bij Sons Real Estate volledig vrijblijvend en kosteloos. Met ons heeft u direct zekerheid, zonder een langdurig en onzeker traject. Wij kopen woningen direct voor eigen aanbod en zijn bereid om tegemoet te komen aan uw specifieke verkoopvoorwaarden. Wat uw situatie ook is, wij denken graag met u mee. Zelfs als uw woning momenteel verhuurd is, staan wij open voor een gesprek. In geval van een gedwongen verkoop biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst, met een soepele overgang naar uw nieuwe woning. De opleveringsdatum wordt in overleg vastgesteld, en de kosten voor de overdracht nemen wij voor onze rekening. Het is zelfs mogelijk om de woning na de verkoop te blijven huren. Waar wacht u nog op? Neem nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons direct. Uw huis verkopen zonder makelaar in Meerkerk is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!