Huis verkopen zonder makelaar in Schoonrewoerd

Huis verkopen zonder makelaar in Schoonrewoerd? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Schoonrewoerd? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Schoonrewoerd

Wilt u uw huis verkopen zonder gedoe met makelaars in Schoonrewoerd? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn een directe opkoper van vastgoed en doen direct een vrijblijvend bod, zonder addertjes onder het gras. Wat uw woonplaats ook is, of het nu Schoonrewoerd is of een van de omliggende steden zoals Leerdam, Beesd of Culemborg, wij zijn geïnteresseerd in uw woning. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel meteen voor een afspraak.

De werkwijze van Sons Real Estate

Wilt u weten hoe eenvoudig het is om uw huis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in Schoonrewoerd? Sons Real Estate staat voor u klaar, ongeacht het type woning dat u bezit. Of het nu een boerderij is, een modern appartement, een landhuis, of een bescheiden rijtjeshuis, wij zijn geïnteresseerd. Het begint met een eenvoudige stap: u kunt vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Onze deskundige taxateurs gaan direct aan de slag en maken graag een afspraak om uw woning ter plaatse te beoordelen. Verscheidene factoren spelen een rol bij het bepalen van de waarde van uw woning. Van de locatie en de staat van het pand tot de markttrends en het formaat van het huis, alles wordt zorgvuldig afgewogen. Zodra de waardebepaling is afgerond, ontvangt u van Sons Real Estate een definitief voorstel zonder ingewikkelde voorwaarden, zoals financieringsclausules of verplichte bouwkundige keuringen.

Verkoop elk type woning in Schoonrewoerd

Als u akkoord gaat met ons voorstel, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden. U heeft de keuze tussen een snelle of uitgestelde overdracht. Bij Sons Real Estate nemen we het hele verkoopproces uit handen, van de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Of uw woning nu gloednieuw is, volledig gerenoveerd, of een opknapbeurt nodig heeft, Sons Real Estate staat open voor elke soort woning. Van karakteristieke boerderijen en landhuizen tot moderne appartementen en knusse vrijstaande woningen, wij bieden u altijd een eerlijk marktconform bod. Zelfs als uw huis momenteel verhuurd is, zijn wij geïnteresseerd. Een ander voordeel van direct verkopen aan Sons Real Estate is dat u geen kosten hoeft te betalen aan makelaars of notarissen. Dat betekent een besparing van duizenden euro’s voor u als verkoper. Onze eigen bouwafdeling stelt ons in staat om woningen te renoveren en transformeren voor de vastgoedmarkt. Zo kunnen we het maximale potentieel van uw woning benutten. Wilt u ontdekken welk bod wij voor uw woning kunnen doen? Vul dan snel het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren voor een afspraak. Wij staan klaar om u te helpen bij een vlotte en zorgeloze verkoop van uw huis in Schoonrewoerd of omstreken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!