Huis verkopen zonder makelaar in Bekenes

Huis verkopen zonder makelaar in Bekenes? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Bekenes? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Bekenes

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Bekenes? Sons Real Estate is een toonaangevende vastgoedorganisatie die overal in Nederland actief is, en wij staan klaar om u een aantrekkelijk bod te doen, zonder gedoe over bouwkundige keuringen of ingewikkelde voorbehouden. Wij kopen allerlei soorten woningen, ongeacht hun staat van onderhoud. Vanaf het allereerste contact tot de overdracht bij de notaris, wij nemen het volledige verkoopproces voor onze rekening. En niet alleen in Bekenes, maar ook in omliggende plaatsen zoals Woerden, Waarder, Nieuwerbrug aan den Rijn en Papekop. Bent u benieuwd wat uw huis waard is? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

De waarde van uw woning in Bekenes

Bij Sons Real Estate kunt u vrijblijvend terecht voor het verkopen van uw huis zonder tussenkomst van een makelaar. Wij zijn geïnteresseerd in allerlei soorten woonvastgoed, of het nu een rijtjeshuis, een villa, een appartement of een boerderij is. Het maakt ons niet uit in welke staat uw woning verkeert; wij hebben interesse. Om de waarde van uw huis in Bekenes vast te stellen, hanteren onze taxateurs een grondige aanpak. Zij kijken naar diverse factoren, zoals het type woning, de voorzieningen in de omgeving, de staat van onderhoud en het algemene afwerkingsniveau. Als u wilt, komen we graag bij u langs voor een locatiebeoordeling. Na deze beoordeling ontvangt u van ons een definitief aanbod, zonder enige voorbehouden, inclusief financiering. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Profiteer van flexibele verkoopvoorwaarden

Verkopen aan Sons Real Estate betekent dat u kunt rekenen op flexibiliteit en gemak in diverse verkoopvoorwaarden. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening, waardoor wij ruimte bieden voor aanpassingen die aan uw wensen voldoen. U heeft bij ons de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw eigen voorkeur in te stellen, of u nu snel wilt verhuizen of liever wat meer tijd neemt. Het is zelfs mogelijk om in uw huis te blijven wonen, terwijl de verkoop al is afgerond. Indien gewenst, kunt u uw woning na de verkoop blijven huren. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een aanbetaling te ontvangen na het tekenen van de koopovereenkomst. Dit geld kunt u direct gebruiken voor een verbouwing of om nieuwe inboedel aan te schaffen, ongeacht de datum van de daadwerkelijke oplevering. Wilt u uw huis zonder makelaar verkopen in Bekenes? Laat dan uw gegevens achter voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!