Huis verkopen zonder makelaar in Abcoude

Huis verkopen zonder makelaar in Abcoude? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Abcoude? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar in Abcoude?

Wilt u uw huis verkopen zonder gedoe en zonder de tussenkomst van een makelaar in Abcoude? Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres. Wij zijn een investeringsmaatschappij die elk soort huis direct van eigen rekening koopt. U hoeft slechts een vrijblijvende aanvraag in te dienen voor een waardebepaling op locatie, en binnen no-time ontvangt u van ons een marktconform bod zonder enige voorbehoud. Zo weet u precies wat u netto overhoudt aan de verkoop van uw woning. Als u akkoord gaat, nemen wij het gehele verkooptraject voor onze rekening, van aanvraag tot oplevering. Wacht niet langer en dien vandaag nog een aanvraag in of bel direct voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. En wist u dat Sons Real Estate ook huizen aankoopt in omliggende plaatsen zoals Vinkeveen, Mijdrecht, en Weesp?

Vlotte waardebepaling op locatie

Bij Sons Real Estate zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed, en daarom kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type woning. Of u nu een eengezinswoning, vrijstaand huis, een knus appartement, of zelfs een wat ouder huis met wat opknapwerk heeft, wij zijn geïnteresseerd. Onze ervaren taxateurs voeren een snelle waardebepaling uit, waarbij ze vooral letten op de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Maar ook factoren zoals het type woning, de ligging, en de prijzen van vergelijkbare verkochte woningen in de buurt spelen een rol bij het bepalen van de waarde. Zo kunt u altijd rekenen op een eerlijk en passend bod als u ervoor kiest uw huis zonder makelaar in Abcoude te verkopen.

Flexibele verkoop aan Sons Real Estate

Als u akkoord gaat met ons bod, geniet u van flexibele verkoopvoorwaarden die uniek zijn in de branche. Sons Real Estate koopt uw woning rechtstreeks voor eigen rekening, zonder tussenpersonen. Dit betekent dat we ons aanpassen aan uw behoeften. U heeft de vrijheid om de overdrachtsdatum te kiezen die het beste bij u past, wat zorgt voor een soepele overgang naar uw nieuwe huis. Of u nu snel wilt verhuizen of liever nog wat langer in uw oude woning blijft, het kan allemaal. En als u nog inboedel heeft die u niet wilt meenemen, geen probleem. U kunt bijvoorbeeld zware meubelstukken zoals kasten, bedden, en ander meubilair gewoon laten staan. Zo kunt u zonder zorgen uw huis verkopen zonder makelaar in Abcoude. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of direct een afspraak maken? U kunt telefonisch contact opnemen of ons contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!