Huis verkopen zonder makelaar in Uithoorn

Huis verkopen zonder makelaar in Uithoorn? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Uithoorn? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Uithoorn?

Denkt u eraan uw huis in Uithoorn te verkopen zonder de hulp van een makelaar? Sons Real Estate, een landelijk actieve vastgoedorganisatie, staat voor u klaar. Wij bieden direct op uw woning, zonder enige zorgen over bouwkundige keuringen of voorbehouden. Ongeacht de staat van uw woning, nemen we alle soorten woningen over en regelen het volledige verkoopproces tot aan de notariële overdracht. Overweegt u uw huis zonder makelaar in Mijdrecht, Aalsmeer, Amstelveen, of een andere naburige plaats van Uithoorn te verkopen? Ook in die gevallen doen we graag een vrijblijvend bod.

Taxatie van uw woning in Uithoorn

Wanneer u overweegt uw huis te verkopen zonder makelaar in Uithoorn, kunt u rekenen op Sons Real Estate. Wij hebben interesse in allerlei soorten woonvastgoed, ongeacht de staat ervan. Om de waarde van uw woning in Uithoorn vast te stellen, hanteren onze taxateurs een breed scala aan criteria. We letten niet alleen op het woningtype en de nabijgelegen voorzieningen, maar ook op de onderhoudsconditie en de algemene afwerking. Voor een grondige evaluatie maken we graag een afspraak op locatie. Na de korte inspectie ontvangt u een definitief bod zonder enige voorbehoud met betrekking tot financiering of een bouwkundig onderzoek. 

Flexibele verkoopvoorwaarden zonder makelaars- of notariskosten

Uw huis verkopen zonder makelaar in Uithoorn verloopt soepel bij ons. Wij kopen uw woning namelijk rechtstreeks voor eigen rekening, waardoor we flexibele verkoopvoorwaarden kunnen bieden. De overdrachtsdatum kan worden aangepast aan uw behoeften, zodat zowel een snelle als uitgestelde overdracht mogelijk is. Het kan gebeuren dat u nog niet klaar bent om te verhuizen. Bij ons kunt u gerust blijven wonen, totdat u uw nieuwe woning kunt betrekken. Sons Real Estate biedt u zelfs de mogelijkheid om uw huis te huren na de verkoop, en het is zelfs mogelijk om een aanbetaling te ontvangen na ondertekening van de koopovereenkomst. Dit bedrag kunt u direct gebruiken voor renovaties of het aanschaffen van inboedel, ongeacht de daadwerkelijke opleveringsdatum. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en de mogelijkheden voor een directe verkoop? Neem contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!