Huis verkopen zonder makelaar in Cattenbroek

Huis verkopen zonder makelaar in Cattenbroek? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Cattenbroek? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Cattenbroek

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Cattenbroek? Sons Real Estate biedt de oplossing. Wij zijn een toonaangevende vastgoedorganisatie die diverse woningen direct voor eigen rekening aankoopt. Het beste nieuws? U ontvangt direct een vrijblijvend bod, zonder enig voorbehoud. Daarnaast kunt u rekenen op uiterst flexibele verkoopvoorwaarden. Of uw woning zich nu in Cattenbroek, of in omliggende plaatsen zoals Linschoten, Harmelen, of Montfoort bevindt, wij staan klaar om uw huis te kopen. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons direct om een afspraak te maken.

Uw partner in vastgoedverkoop in Cattenbroek

Bij Sons Real Estate zijn we geïnteresseerd in alle soorten woonvastgoed. Of het nu gaat om grote herenhuizen, sfeervolle rijtjeshuizen, luxueuze villa’s, appartementen met uitzicht of boerderijen – wij zijn er voor u. U kunt eenvoudig een aanvraag indienen voor een professionele waardebepaling van uw woning. Onze deskundige taxateurs gaan onmiddellijk aan de slag om de waarde van uw huis te bepalen. Om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen, plannen we graag een afspraak op locatie om uw huis grondig te beoordelen. Diverse factoren, zoals de ligging, het formaat en de staat van het pand, spelen een rol bij de waardebepaling van uw huis. Na de taxatie ontvangt u van ons een definitief bod, zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Als u akkoord gaat met ons voorstel, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden. Hierbij heeft u de keuze tussen een snelle of uitgestelde overdracht, geheel naar uw wensen.

Eenvoudige verkoop zonder onzekerheden

Bij Sons Real Estate draait alles om het gemak van verkopen. Wij kopen niet alleen uw huis in Cattenbroek, maar ook verouderde of gerenoveerde woningen zijn meer dan welkom. Zelfs als uw huis momenteel verhuurd is, staan wij klaar om het van u over te nemen. Ongeacht het type woning garanderen wij een eerlijk en marktconform bod. Bovendien beschikken wij over een eigen bouwafdeling, die woningen renoveert en transformeert voor de vastgoedmarkt. Dat betekent dat uw huis na de verkoop in goede handen is. En hier is nog meer goed nieuws: door te kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, bespaart u duizenden euro’s aan makelaars- en notariskosten. Het is tijd om actie te ondernemen! Vul ons contactformulier in of bel ons nu tijdens kantooruren om een afspraak te maken en uw huis in Cattenbroek te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!