Huis verkopen zonder makelaar in Spengen

Huis verkopen zonder makelaar in Spengen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Spengen? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Spengen?

Bent u op zoek naar de snelste en meest betrouwbare manier om uw huis te verkopen in Spengen en nabijgelegen plaatsen zoals Kockengen, Wilnis en het Woerdense Verlaat? Sons Real Estate is hier om u te helpen. Als landelijke vastgoedinvesteerder staan we klaar om uw woning direct van u over te nemen. We beginnen met een grondige waardebepaling ter plaatse en bieden u binnen de kortste keren een vrijblijvend en marktconform bod aan. Geen gedoe met financiële onzekerheden, bouwtechnische inspecties of makelaarskosten. Wij nemen het volledige verkoopproces voor u uit handen.

Alle type huizen in alle staten

Bij Sons Real Estate kopen we verschillende soorten woningen. Of u nu een gerenoveerd huis, een verouderde woning, of een huis met achterstallig onderhoud heeft, wij zijn geïnteresseerd. Onze ervaren taxateurs komen graag bij u langs voor een grondige waardebepaling. Factoren zoals locatie, de staat van uw woning en de huidige marktomstandigheden spelen hierbij een rol. Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling om ervoor te zorgen dat uw woning weer met succes op de markt kan worden gebracht. Wat voor huis u ook wilt verkopen zonder makelaar in Spengen, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een eerlijk marktconform bod.

Directe zekerheid en flexibiliteit

Bij Sons Real Estate streven we naar directe zekerheid voor u als verkoper. Geen langdurig en onzeker verkooptraject. Wij kopen uw huis direct met onze eigen financiële middelen. Bovendien zijn we flexibel als het gaat om de verkoopvoorwaarden. Of u nu een snelle overdracht wenst, een uitgestelde oplevering, of zelfs een aanbetaling overweegt, wij staan open voor uw wensen. Ons doel is om de overgang naar uw nieuwe woning zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw huisverkoop. Bespaar aanzienlijk op makelaarskosten en notariskosten, want wij kopen uw woning rechtstreeks voor ons eigen aanbod. Wacht niet langer, vul ons contactformulier in of bel ons direct. Sons Real Estate staat klaar om u te helpen bij een snelle en zorgeloze verkoop zonder makelaar van uw huis in Spengen en omgeving.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!