Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwpoort

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Nieuwpoort of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.
Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Nieuwpoort of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Nieuwpoort

Uw huis verkopen zonder makelaar in Nieuwpoort? Sons Real Estate is een landelijke actieve vastgoedorganisatie waaraan u uw huis snel en zonder onzekerheden kunt verkopen. Zo ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en weet u direct wat u netto overhoudt aan de verkoop. Er is geen sprake van een lang en onzeker verkooptraject en u kunt elk type huis en in elke staat aanbieden. Wij garanderen het beste bod en verzorgen het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijke oplevering. Uw huis verkopen zonder makelaar in Middelkerke, Koksijde, Veurne of elders rondom Nieuwpoort? Ook dan doen we graag een aanbod.

Verkoop uw huis zonder makelaar aan een vastgoedbedrijf

Zelf uw huis verkopen zonder makelaar in of nabij Nieuwpoort? Verkoop uw huis direct aan Sons Real Estate. Als vastgoedbedrijf kopen we alle typen huizen direct met eigen financiële middelen. Op die manier kunnen we een vlotte verkoop waarborgen, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken om financieringsvoorbehoud of een bouwtechnische keuring. Wij kopen uw huis namelijk in elke staat tegen een eerlijk marktconform aanbod. Aangezien wij uw huis direct voor eigen rekening kopen, kunnen we zeer flexibel zijn in de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk uw huis in Nieuwpoort heel snel over te dragen, maar is een uitgestelde oplevering ook een optie. Heeft u nog ongewenste inboedel staan? U kunt de overgebleven inboedel gerust laten staan en wij zorgen voor hergebruik of we voeren het af. Met Sons Real Estate kunt u uw huis zorgeloos verkopen zonder makelaar in Nieuwpoort.

Bespaar duizenden euro’s

Als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Nieuwpoort en kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan kunt u een aanzienlijk bedrag besparen. Het is ook geen verrassing dat vele makelaars een groot deel van de opbrengst opeisen in de vorm van courtagekosten of een provisie voor de geleverde diensten. Daarnaast moet u notariskosten afdragen voor de overdracht. Verkoopt u uw huis direct aan Sons Real Estate? Dan vervallen de reguliere makelaars- en notariskosten en weet u direct wat u overhoudt aan de verkoop. Benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen op uw huis in Nieuwpoort? Laat dan uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!