Huis verkopen zonder makelaar in s Gravesloot

Huis verkopen zonder makelaar in s Gravesloot? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in s Gravesloot? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar s Gravesloot

Bent u op zoek naar een snelle en moeiteloze manier om uw huis in ‘s Gravesloot te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn een landelijk actieve investeringsmaatschappij die diverse soorten woningen direct aankoopt, ongeacht hun staat. Ontvang nu direct een eerlijk passend bod op uw woning zonder vervelende voorbehouden. Bij Sons Real Estate geniet de verkoper van flexibele verkoopvoorwaarden, afgestemd op uw wensen. Wij zijn ook geïnteresseerd in woningen in omliggende plaatsen zoals Kamerik, Woerden, en Linschoten.

Direct een passend bod op elk soort woning

Bij Sons Real Estate kijken we niet naar de staat van uw woning. Of het nu gaat om gerenoveerde huizen of verouderde panden met achterstallig onderhoud, dat maakt voor ons geen verschil. Verborgen gebreken aan de woning zijn geen probleem. Onze ervaren taxateurs komen graag bij u langs voor een waardebepaling op locatie. Hierbij houden ze rekening met diverse factoren, waaronder de onderhoudsstaat, het algemene afwerkingsniveau, de ligging, voorzieningen, en vergelijkbare verkoopprijzen in uw buurt. Sons Real Estate beschikt zelfs over een eigen bouwafdeling, waardoor we in staat zijn om diverse soorten woonvastgoed te renoveren en te transformeren, klaar voor de herintrede op de vastgoedmarkt. Of u nu een vrijstaand huis, een appartement, of een rijtjeshuis heeft, wij staan klaar om uw woning te kopen zonder gedoe. ‘s Gravesloot en omliggende plaatsen zijn onze expertisegebieden, dus laat ons weten hoe wij u kunnen helpen.

Voordelen van Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate begrijpen we dat een vlotte verkoop zonder makelaar uw prioriteit is. Daarom bieden wij u directe zekerheid zonder lange, onzekere trajecten. Wanneer u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, profiteert u van onze flexibele verkoopvoorwaarden die we graag met u bespreken. Omdat we uw woning direct voor eigen rekening aankopen, zijn we bereid om met u samen te werken. Dit betekent dat we de overdrachtsdatum kunnen afstemmen op uw behoeften, zodat u kunt genieten van een soepele overgang naar uw nieuwe huis. Heeft u nog meubels of inboedel die u niet direct kunt meenemen? Geen probleem. Laat ze gerust achter, want wij zijn ook bereid om uw huis terug te verhuren voor een afgesproken periode. Bovendien is zelfs een aanbetaling bespreekbaar. Sons Real Estate helpt u bij het verkopen van uw huis zonder makelaar in ‘s Gravesloot en omstreken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!