Huis verkopen zonder makelaar in Mennonietenbuurt

Huis verkopen zonder makelaar in Mennonietenbuurt? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Mennonietenbuurt? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Mennonietenbuurt

Een betrouwbare partner nodig om uw woning vlot en zonder gedoe te verkopen in Mennonietenbuurt en omliggende steden zoals De Kwakel, Uithoorn, of Mijdrecht? Sons Real Estate staat voor u klaar, en niet alleen in Mennonietenbuurt, maar ook in nabijgelegen plaatsen. Ons interessegebied omvat verschillende soorten woningen, variërend van appartementen tot vrijstaande huizen, en we beschikken over eigen financiële middelen. Maak u geen zorgen meer over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Zo nemen we verborgen gebreken aan uw woning nemen voor eigen rekening.

Flexibele verkoopvoorwaarden voor een soepel verkooptraject

Bij Sons Real Estate begrijpen we dat snelheid en zekerheid van cruciaal belang zijn, vooral in situaties zoals gedwongen verkoop. Daarom bieden we u op korte termijn een vrijblijvend bod aan. Ons bod is altijd passend en definitief, zonder verborgen voorbehouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over langdurige verkooptrajecten. Bovendien zijn onze verkoopvoorwaarden flexibel, met opties voor uitgestelde oplevering. Als u genoodzaakt bent uw huis zonder makelaar te verkopen in Mennonietenbuurt, maar nog wel een tijdje wilt blijven wonen, dan bieden wij u tevens de mogelijkheid om de woning terug te huren.

Een vrijblijvend bod, ongeacht de staat van uw huis

Door te kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, kunt u aanzienlijk besparen op makelaars- en notariskosten. Wij nemen het volledige verkoopproces uit handen, inclusief het regelen van alle benodigde documentatie. Onze ervaren taxateurs komen graag ter plaatse om de waarde van uw woning te bepalen. Ze houden rekening met verschillende factoren, waaronder de locatie, de staat van het pand en de huidige marktomstandigheden. Ongeacht de staat van uw huis, doen we altijd een bod. U kunt zelfs overbodige inboedel achterlaten; wij zorgen voor hergebruik of verwijdering. Maak u geen zorgen en verkoop uw huis zonder makelaar in Mennonietenbuurt zorgeloos. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sons Real Estate uw huis snel en zonder onzekerheden kan kopen. Vul het contactformulier in of bel ons direct voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!