Huis verkopen zonder makelaar in Kromme Mijdrecht

Huis verkopen zonder makelaar in Kromme Mijdrecht? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Kromme Mijdrecht? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Kromme Mijdrecht

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis in Kromme Mijdrecht te verkopen zonder de complexiteit en tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate biedt u een snelle en directe oplossing. Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden en ontdek direct uw nettowinst na de verkoop. Bij ons geen langdurige en onzekere verkooptrajecten. We zijn tevens bereid om woningen aan te kopen in naburige steden zoals Ter Aar, Zevenhoven en Woerdense Verlaat. Sons Real Estate staat garant voor betrouwbaarheid en koopt woningen rechtstreeks voor eigen rekening.

Direct een bod zonder voorbehoud

Sons Real Estate beschikt over eigen financiële middelen, wat ons in staat stelt om snel een vrijblijvend bod uit te brengen. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde financieringsvoorbehouden of ingrijpende beslissingen met betrekking tot bouwtechnische zaken. Dit maakt onze dienstverlening ideaal, zelfs in gedwongen verkoopsituaties. We bieden flexibele verkoopvoorwaarden, inclusief de mogelijkheid van een uitgestelde oplevering. Hierdoor bent u verzekerd van zekerheid en een snelle verkoopprocedure. Waarom nog wachten? Laat ons u helpen om uw woning snel en zonder makelaar in Kromme Mijdrecht te verkopen.

Bespaar op de bijkomende kostenposten

Kiest u voor Sons Real Estate om uw woning zonder makelaar in Kromme Mijdrecht te verkopen, dan bespaart u aanzienlijk op kosten. Wij rekenen geen makelaarskosten of notariskosten aan, kosten die doorgaans gepaard gaan met de verkoop van een woning. Makelaars eisen vaak een aanzienlijk deel van de opbrengst als courtagekosten. Door uw huis direct aan ons aan te bieden, weet u direct wat u overhoudt na de verkoop. Bij ons geen verrassingen, enkel duidelijkheid. Onze taxateurs komen graag bij u ter plaatse om de waarde van uw woning te beoordelen. Ze houden rekening met diverse factoren om tot een nauwkeurige schatting te komen. Sons Real Estate doet altijd een bod, ongeacht de staat van uw woning. Na de taxatie volgt een definitief bod. Bent u benieuwd naar ons bod? Laat uw gegevens achter of bel direct voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!