Huis verkopen zonder makelaar in Horstermeer

Huis verkopen zonder makelaar in Horstermeer? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Horstermeer? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Horstermeer

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om uw huis zonder makelaar te verkopen in Horstermeer? Sons Real Estate biedt u de oplossing. Als vastgoedorganisatie kopen wij verschillende soorten woningen rechtstreeks aan, zonder tussenkomst van een makelaar. Bij ons ontvangt u meteen een vrijblijvend bod, zonder enig voorbehoud, en kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Of u nu in Horstermeer zelf, of in de omliggende plaatsen als Ankeveen, Overmeer, of Kortenhoef woont, Sons Real Estate staat voor u klaar.

Waarde van uw woning in Horstermeer

Sons Real Estate is een landelijke actieve vastgoedkoper en is geïnteresseerd in elk type woonvastgoed. Of het nu gaat om herenhuizen, boerderijen, appartementen, of rijtjeshuizen, wij kopen het allemaal. Wij nodigen u uit om vrijblijvend een aanvraag in te dienen voor een waardebepaling. Onze deskundige taxateurs gaan direct aan de slag om de waarde van uw woning te bepalen. Voor een accurate taxatie is het van belang om uw woning te bezichtigen, daarom maken we graag een afspraak op locatie. Verscheidene factoren spelen een rol bij de waardebepaling, waaronder de locatie, het type woning, de staat van onderhoud en de marktsituatie. Zodra wij alle relevante informatie hebben, presenteren wij u een definitief voorstel zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Na uw akkoord bespreken we graag de verkoopvoorwaarden, waarbij zowel een snelle als een uitgestelde overdracht mogelijk is. Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een marktconform bod, zonder enige onzekerheden zoals verkoop onder voorbehoud.

Woningen die Sons Real Estate opkoopt

Bij Sons Real Estate is geen enkel type woning uitgesloten. Of uw woning nu oud of recent gerenoveerd is, wij zijn geïnteresseerd. Zelfs als uw woning momenteel verhuurd wordt, staan wij open voor een aankoop. Ongeacht het type woning, garanderen wij altijd een eerlijk marktconform bod. Bovendien beschikken wij over een eigen bouwafdeling, die woningen renoveert en transformeert om ze geschikt te maken voor de vastgoedmarkt. Het grote voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate is dat u geen kosten hoeft te maken voor makelaars of notarissen. Dit kan u duizenden euro’s besparen. Dus, als u overweegt uw huis zonder makelaar te verkopen in Horstermeer, aarzel dan niet langer. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons direct tijdens kantooruren. Sons Real Estate staat voor u klaar om het gehele verkooptraject, van aanvraag tot overdracht bij de notaris, voor u te verzorgen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!