Huis verkopen zonder makelaar in Eemnes

Huis verkopen zonder makelaar in Eemnes? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Eemnes? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Eemnes

Bent u op zoek naar een moeiteloze en stressvrije manier om uw woning in Eemnes te verkopen zonder gedoe met makelaars? Sons Real Estate, een landelijk actieve vastgoedorganisatie, biedt u de mogelijkheid om uw woning direct aan ons te verkopen. Wij komen persoonlijk langs voor een waardebepaling op locatie en doen direct een eerlijk, passend bod zonder voorbehoud van financiering. Of u nu in Eemnes, Laren, Baarn of Blaricum woont, Sons Real Estate koopt ook huizen in omliggende plaatsen.

Directe zekerheid en flexibele verkoopvoorwaarden

Een aanvraag voor een waardebepaling op locatie is vrijblijvend en kosteloos. Geen langdurig en onzeker verkooptraject. Sons Real Estate koopt woningen direct voor eigen aanbod, wat u directe zekerheid biedt. We denken graag mee, ongeacht uw situatie. Zelfs als uw woning verhuurd is, bij gedwongen verkoop, of als u na verkoop wilt blijven huren, biedt Sons Real Estate een oplossing. De kosten voor de overdracht nemen wij voor onze rekening, en zelfs een voorschot na het tekenen van de koopovereenkomst is bespreekbaar.

Verkoop elk type woning, ongeacht de staat

Of het nu gaat om rijtjeswoningen, boerderijen, appartementen, vrijstaande huizen, villa’s of vakantiehuisjes, Sons Real Estate koopt ze direct voor eigen rekening. Gerenoveerde woningen, verouderde woningen, of zelfs woningen met achterstallig onderhoud zijn voor ons geen probleem. Verborgen gebreken aan de woning nemen wij voor onze rekening. Onze eigen bouwafdeling zorgt ervoor dat de woning weer klaar is voor de markt. Onze taxateurs komen graag langs om de waardebepaling te doen, waarbij factoren als onderhoudsstaat, afwerkingsniveau, ligging, voorzieningen, en vergelijkbare verkoopprijzen in uw wijk meespelen. Verkoop uw huis zonder makelaar in Eemnes met Sons Real Estate en ervaar de soepele overgang naar uw nieuwe woning. Wilt u direct weten welk bod Sons Real Estate kan uitbrengen op uw huis in Eemnes? Vul het contactformulier in of bel ons vandaag nog voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!