Huis verkopen zonder makelaar in Waverveen

Huis verkopen zonder makelaar in Waverveen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Waverveen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Waverveen

Op zoek naar de snelste en meest zorgeloze manier om uw huis te verkopen zonder makelaar in Waverveen? U bent aan het juiste adres bij Sons Real Estate. Wij staan klaar om u een eerlijk bod te doen, zonder gedoe over bouwkundige keuringen of voorbehouden. Ongeacht de staat van uw woning, nemen wij graag elk type huis over. Bovendien nemen wij het gehele verkoopproces uit handen, van aanvraag tot overdracht bij de notaris. En wist u dat wij ook woningen zonder makelaar opkopen in omliggende plaatsen zoals Vinkeveen, Mijdrecht en Abcoude?

Ontvang vrijblijvend op elk soort woning een bod zonder voorbehoud

Bij Sons Real Estate bent u van harte welkom om vrijblijvend uw huis zonder makelaar te verkopen. Onze interesse in woonvastgoed kent geen grenzen; wij kopen allerlei soorten woningen, van appartementen tot vrijstaande villa’s. De conditie van uw huis is voor ons van secundair belang. Om de waarde van uw woning in Waverveen te bepalen, analyseren onze taxateurs diverse cruciale factoren. Denk hierbij aan het type woning, de nabijgelegen voorzieningen, de onderhoudsstaat en het algemene afwerkingsniveau. Als u dat wenst, plannen wij graag een afspraak op locatie voor een grondige evaluatie. U kunt vervolgens rekenen op een definitief aanbod, zonder enig voorbehoud van financiering. Zoekt u specifiek naar mogelijkheden om uw huis zonder makelaar in Waverveen te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We overleggen graag de verkoopvoorwaarden

Het verkopen van uw huis aan Sons Real Estate verloopt uiterst flexibel. Wij kopen huizen direct voor eigen rekening, waardoor wij diverse verkoopvoorwaarden kunnen aanpassen aan uw wensen. U heeft de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw voorkeur in te stellen, of u nu snel wilt verkopen of juist wat meer tijd nodig heeft. Het mooie is dat u gerust in uw huidige woning kunt blijven wonen, zelfs nadat de verkoop is afgerond. Indien gewenst, bieden wij de optie om de woning na de verkoop te huren. Bovendien kunt u, na het ondertekenen van de koopovereenkomst, een aanbetaling ontvangen voor een verbouwing of de aanschaf van inboedel. Het maakt niet uit wanneer de daadwerkelijke oplevering plaatsvindt. Met deze directe verkoop bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Aarzel niet om contact op te nemen met Sons Real Estate via ons contactformulier of bel direct voor een afspraak. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!