Huis verkopen zonder makelaar in  ‘t Waal

Huis verkopen zonder makelaar in 't Waal? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in 't Waal? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar ‘t Waal

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in ‘t Waal? Sons Real Estate is een toonaangevende vastgoedorganisatie met landelijke activiteiten, en wij staan klaar om u een eerlijk bod te doen op elk type woning. Maakt u zich geen zorgen over bouwkundige keuringen of ingewikkelde voorbehouden. Wij kopen huizen in alle mogelijke staat van onderhoud. Vanaf het eerste contact tot de overdracht bij de notaris begeleiden wij u gedurende het gehele verkoopproces. En dat geldt niet alleen voor ‘t Waal, maar ook voor omliggende plaatsen zoals Houten, Schalkwijk en Everdingen.

Verkoop elk soort huis aan Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u volledig vrijblijvend terecht voor het verkopen van uw huis zonder makelaar. Wij hebben interesse in diverse soorten woonvastgoed, of het nu gaat om een rijtjeshuis, een villa, een appartement of een boerderij. De staat van het pand is voor ons van ondergeschikt belang. Onze taxateurs beoordelen uw woning op basis van diverse factoren, waaronder het type woning, de voorzieningen in de omgeving, de staat van onderhoud en het algemene afwerkingsniveau. Indien gewenst maken we graag een afspraak op locatie om een grondige beoordeling uit te voeren. Na deze opname ontvangt u van ons een definitief aanbod, zonder enig voorbehoud van financiering. 

Flexibel verkoopproces 

Bij Sons Real Estate verloopt het verkoopproces uiterst flexibel. Wij kopen woningen direct voor eigen rekening, waardoor wij de verkoopvoorwaarden volledig kunnen aanpassen aan uw wensen. U heeft de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar uw voorkeur in te stellen, of u nu snel wilt verhuizen of liever wat meer tijd neemt. Bovendien kunt u in uw huis blijven wonen, zelfs nadat de verkoop is afgerond. Als u wilt, bieden wij u de optie om uw woning na de verkoop te huren. En voor degenen die plannen hebben voor een verbouwing of de aanschaf van inboedel, kunt u zelfs na het ondertekenen van de koopovereenkomst een aanbetaling ontvangen. Dit bedrag kunt u direct gebruiken voor uw plannen, ongeacht de opleveringsdatum. Door te kiezen voor een directe verkoop bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Wilt u direct aan de slag met de verkoop van uw huis zonder makelaar in ‘t Waal? Neem contact op met Sons Real Estate via ons contactformulier of bel ons direct voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!