Huis verkopen zonder makelaar in Slootdijk

Huis verkopen zonder makelaar in Slootdijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Slootdijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Slootdijk

U overweegt uw huis te verkopen zonder makelaar in Slootdijk? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij, opereert landelijk, en staat klaar om direct uw woning aan te kopen. Ontvang direct een eerlijk marktconform bod zonder voorbehoud, met flexibele verkoopvoorwaarden die aansluiten op uw wensen. Of uw woning nu in Slootdijk staat of in omliggende plaatsen zoals Loenersloot, Vreeland, of Loenen aan de Vecht, wij zijn geïnteresseerd. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct voor een afspraak.

Verkoop uw huis aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is gespecialiseerd in het direct aankopen van diverse woningtypes, ongeacht hun staat. Of het nu gaat om gerenoveerde huizen of verouderde panden met achterstallig onderhoud, Sons Real Estate biedt een risicovrije optie. Verborgen gebreken aan de woning vormen voor ons een uitdaging, geen obstakel. Onze deskundige taxateurs staan klaar voor een vrijblijvende waardebepaling, waarbij diverse factoren, zoals locatie, voorzieningen, en de staat van het huis, worden meegenomen. Wij gaan verder dan alleen aankopen; Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling die woningen renoveert en transformeert voor de vastgoedmarkt. Zo brengen wij uw huis opnieuw op de markt, klaar voor een nieuwe fase.

Directe zekerheid zonder onzekerheden

Een waardebepaling op locatie is bij ons vrijblijvend en kosteloos. Geen langdurig en onzeker traject; wij bieden direct zekerheid. Of het nu gaat om een gedwongen verkoop, een woning in verhuurde staat, of een soepele overgang naar een nieuwe woning, Sons Real Estate denkt met u mee. De opleveringsdatum is in overleg, waarbij wij zelfs de kosten voor overdracht voor onze rekening nemen. Een voorschot na het tekenen van de koopovereenkomst? Bespreekbaar. Ook is het mogelijk uw woning na verkoop te huren. Wilt u direct weten wat Sons Real Estate voor uw woning in Slootdijk kan betekenen? Vul het contactformulier in of bel ons direct tijdens kantooruren. Wij staan klaar om u te voorzien van een eerlijk en marktconform bod. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!