Huis verkopen zonder makelaar in Kromwijk

Huis verkopen zonder makelaar in Kromwijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Kromwijk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Kromwijk

Overweegt u uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Kromwijk? Sons Real Estate biedt de oplossing. Als landelijk actieve investeringsmaatschappij kopen wij diverse woningen rechtstreeks voor eigen rekening. Ontvang direct een eerlijk marktconform bod op uw woning, zonder voorbehoud. Flexibele verkoopvoorwaarden zijn gegarandeerd. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel direct voor een afspraak. En niet alleen in Kromwijk, maar ook in omliggende plaatsen zoals Woerden, Linschoten, Kamerik of elders in de regio.

Verkoop uw woning ongeacht de staat

Sons Real Estate is geïnteresseerd in allerlei soorten woningen. Of het nu gaat om gerenoveerde huizen, verouderde panden, of zelfs woningen met achterstallig onderhoud, wij doen graag een bod. Verborgen gebreken aan de woning? Dat risico dragen wij. Onze taxateurs komen vrijblijvend langs voor een waardebepaling, waarbij diverse factoren zoals locatie, grootte en staat van het huis in overweging worden genomen. Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling en transformeert diverse soorten woonvastgoed, waardoor uw woning snel weer op de markt gebracht kan worden. Dus, wilt u zonder makelaar uw huis verkopen in Kromwijk? Wij staan voor u klaar.

Vrijblijvende waardebepaling en direct een bod

Een aanvraag voor een waardebepaling op locatie is bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos. Directe zekerheid, zonder een langdurig en onzeker traject. Wij kopen woningen direct voor eigen aanbod en komen graag tegemoet met flexibele verkoopvoorwaarden, ongeacht uw situatie. Sons Real Estate is niet alleen geïnteresseerd in lege woningen; zelfs in een verhuurde staat kopen wij aan. In geval van een gedwongen verkoop biedt directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst, met een soepele overgang naar uw nieuwe woning. De opleveringsdatum is in overleg, en wij nemen zelfs de kosten voor de overdracht voor onze rekening. Een voorschot na het tekenen van de koopovereenkomst is bespreekbaar. Het is ook mogelijk uw woning te huren na verkoop. Kortom, voor een vlotte en zorgeloze verkoop zonder makelaar in Kromwijk, vul ons contactformulier in of bel direct. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!