Huis verkopen zonder makelaar in Kockengen

Huis verkopen zonder makelaar in Kockengen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Kockengen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Kockengen?

Bent u op zoek naar een moeiteloze en directe manier om uw huis in Kockengen te verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate is een nationaal opererende vastgoedorganisatie die u de mogelijkheid biedt om uw woning rechtstreeks aan ons te verkopen. Na een vlotte waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Bij akkoord nemen wij het volledige verkoopproces uit handen, van aanvraag tot oplevering. Bovendien kopen wij ook huizen in omliggende plaatsen, waaronder Utrecht, Breukelen en Maarssen. 

Verkoop elk soort woning direct aan Sons Real Estate

Sons Real Estate heeft een brede interesse in diverse soorten woningen. Of uw huis nu gerenoveerd is, verouderd of achterstallig onderhoud heeft, dat is voor ons geen probleem. Wij nemen zelfs het risico van verborgen gebreken aan de woning op ons. Onze deskundige taxateurs staan klaar om een waardebepaling uit te voeren, waarbij zij verschillende factoren in overweging nemen. Denk hierbij aan de algehele staat van onderhoud, de locatie, voorzieningen, het type woning en de verkoopprijs van vergelijkbare huizen in uw buurt. Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling en kan woonvastgoed renoveren en transformeren, zodat uw woning snel weer op de markt kan worden gebracht. Of u nu een vrijstaand huis, een appartement, of een ander type woning heeft, bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres als u uw huis zonder makelaar wilt verkopen in Kockengen.

Flexibel verkooptraject

Het aanvragen van een waardebepaling op locatie is geheel vrijblijvend en kosteloos, en biedt u direct zekerheid. U hoeft niet in een langdurig en onzeker verkooptraject te stappen. Wij kopen woningen rechtstreeks voor ons eigen aanbod en zijn bereid om flexibele verkoopvoorwaarden te bespreken die aan uw wensen voldoen. Wij denken graag met u mee, ongeacht uw situatie. Zelfs als uw woning momenteel verhuurd is, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Wij zorgen voor een soepele overgang naar uw nieuwe woning, en de opleveringsdatum wordt in overleg bepaald. Bovendien nemen wij de kosten voor de overdracht voor onze rekening. En als u na de verkoop in uw voormalige woning wilt blijven, behoort huren ook tot de mogelijkheden. Vul ons contactformulier in of bel ons nu om een afspraak te maken, zodat u uw huis zonder makelaar kunt verkopen in Kockengen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!