Huis verkopen zonder makelaar in Bovenkerk

Huis verkopen zonder makelaar in Bovenkerk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Bovenkerk? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Bovenkerk

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Bovenkerk? Sons Real Estate, een landelijk opererende investeringsmaatschappij, staat klaar om u direct een eerlijk passend bod te bieden, zonder gedoe of voorbehoud. Geen zorgen over bouwkundige keuringen of lange wachttijden. Wij kopen diverse woningtypen in Bovenkerk en omliggende plaatsen direct op, met flexibele verkoopvoorwaarden die aansluiten bij uw behoeften. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel direct voor een afspraak. Ook als u buiten Bovenkerk woont, bijvoorbeeld in Amstelveen, Uithoorn, Amsterdam of elders zijn wij geïnteresseerd.

Alle soorten woningen kopen wij direct voor eigen rekening

Sons Real Estate staat bekend om het direct opkopen van verschillende soorten woningen. Of uw woning nu gerenoveerd is, verouderd of achterstallig onderhoud heeft, wij zijn geïnteresseerd. Verborgen gebreken vormen voor ons geen risico; onze taxateurs komen graag langs voor een waardebepaling. Verschillende factoren beïnvloeden de waarde, waaronder het type woning, de staat van onderhoud en de omgevingsvoorzieningen. Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling en renoveert en transformeert diverse woonvastgoed, waardoor uw woning weer snel op de markt kan worden gebracht. Als u overweegt uw huis te verkopen zonder makelaar in Bovenkerk, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvende en kosteloze waardebepaling bij Sons Real Estate

Een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling op locatie biedt u direct zekerheid. Geen langdurig en onzeker verkooptraject. Sons Real Estate koopt woningen direct voor eigen aanbod en past zich graag aan aan uw verkoopvoorwaarden. Zelfs in verhuurde staat kopen wij woningen aan. Bij gedwongen verkoop biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitweg. Wij zorgen voor een soepele overgang naar uw nieuwe woning, waarbij de opleveringsdatum in overleg wordt bepaald. De kosten voor de overdracht nemen wij voor onze rekening, en zelfs een voorschot na het tekenen van de koopovereenkomst is bespreekbaar. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de woning na verkoop te huren. Wilt u direct weten wat uw huis waard is en de mogelijkheden van een directe verkoop ontdekken? Vul ons contactformulier in of bel ons nu voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!