Huis verkopen zonder makelaar in Nessersluis

Huis verkopen zonder makelaar in Nessersluis? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Nessersluis? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Nessersluis

Op zoek naar de snelste en meest stressvrije manier om uw huis te verkopen zonder makelaar in Nessersluis? U bent hier aan het juiste adres. Sons Real Estate is een nationaal opererende vastgoedorganisatie die direct een aantrekkelijk bod doet op uw woning in Nessersluis, zonder de rompslomp van bouwkundige keuringen of vervelende voorbehouden. We kopen elk type woning, ongeacht de staat waarin deze verkeert. Van vervallen villa’s tot bungalows, wij hebben interesse. En niet alleen in Nessersluis, maar ook in omliggende plaatsen zoals Uithoorn, Nes aan de Amstel en Amstelveen.

Vrijblijvende waardebepaling van elk soort woning

Bij Sons Real Estate kunt u volledig vrijblijvend terecht voor het verkopen van uw huis zonder de tussenkomst van een makelaar in of rondom Nessersluis. Onze interesse in woonvastgoed is grenzeloos. Of het nu gaat om een gezinswoning, een appartement, een boerderij of zelfs een verwaarloosde schuur, wij staan klaar om uw vastgoed te evalueren. De staat van uw woning is voor ons van ondergeschikt belang. Onze ervaren taxateurs baseren de waarde op diverse factoren, waaronder het type woning, de lokale voorzieningen en infrastructuur, de algehele staat en het niveau van afwerking. Indien gewenst, komen we graag ter plaatse voor een grondige inspectie. Na deze beoordeling ontvangt u een concreet en definitief aanbod, zonder enige financieringsvoorwaarden.

Verkoop uw huis direct aan Sons Real Estate 

Bij Sons Real Estate verloopt de verkoop van uw huis uiterst soepel en flexibel. Wij kopen huizen rechtstreeks voor eigen rekening, wat betekent dat we ons aanpassen aan uw verkoopvoorwaarden. U heeft de volledige controle over de overdrachtsdatum, of u nu snel wilt verkopen of juist wat meer tijd nodig heeft. Het mooie is dat u gerust in uw huis kunt blijven wonen, zelfs nadat de verkoop is afgerond. Als dat uw voorkeur heeft, bieden wij ook de mogelijkheid om de woning na de verkoop te huren. Bovendien stellen we u in staat om direct na het tekenen van de koopovereenkomst een aanbetaling te ontvangen. Dit geld kunt u gebruiken voor renovaties of de aanschaf van nieuwe inboedel, ongeacht wanneer de daadwerkelijke overdracht plaatsvindt. Door rechtstreeks met ons te verkopen, bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Wilt u meer weten over de waarde van uw woning en de voordelen van een directe verkoop? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!