Huis verkopen zonder makelaar in Den Dolder

Huis verkopen zonder makelaar in Den Dolder? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Den Dolder? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Den Dolder

Bent u op zoek naar de snelste en meest betrouwbare manier om uw huis in Den Dolder te verkopen zonder gedoe? Sons Real Estate is uw partner. Wij bieden u direct een vrijblijvend bod zonder enige voorbehouden. Hierdoor weet u meteen wat u netto overhoudt aan de verkoop van uw huis. Maar wist u dat we niet alleen huizen in Den Dolder kopen? Ook in omliggende plaatsen zoals Huis ter Heide, Bosch en Duin, en Bilthoven staan we voor u klaar. Als vastgoedbedrijf kopen we verschillende soorten woningen, ongeacht hun staat, met onze eigen financiële middelen. Geen gedoe met financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Hier leest u hoe Sons Real Estate u snel en zonder zorgen kan helpen.

Direct een bod, zonder voorbehoud

Sons Real Estate begrijpt dat sommige situaties vragen om snel handelen. Daarom bieden we u binnen de kortste keren een vrijblijvend bod op uw woning. Of u nu uw huis in Den Dolder wilt verkopen om persoonlijke redenen, bijvoorbeeld bij gedwongen verkoop, of gewoon snel en zonder de typische onzekerheden, wij zijn er voor u. Onze flexibele verkoopvoorwaarden geven u de optie van een uitgestelde oplevering. Het maakt niet uit in welke staat uw huis verkeert; wij bieden altijd een eerlijk marktconform aanbod.

Voordelen van een directe verkoop aan Sons Real Estate

Een van de grootste voordelen van verkopen aan Sons Real Estate is dat u duizenden euro’s kunt besparen. Traditionele makelaars rekenen vaak aanzienlijke courtagekosten en provisies voor hun diensten. Daarnaast zijn er notariskosten voor de overdracht. Door direct aan Sons Real Estate te verkopen, kunt u deze kosten vermijden en weet u meteen wat u overhoudt aan de verkoop. Onze ervaren taxateurs komen graag bij u langs in Den Dolder om de waarde van uw huis te bepalen. Zij kijken onder andere naar de locatie, de staat van het huis, en de marktsituatie. Na de taxatie ontvangt u een definitief bod. Wacht niet langer, bespaar tijd en geld door te kiezen voor een snelle en zekere verkoop aan Sons Real Estate. Vul het contactformulier in of bel ons vandaag nog om een afspraak te maken, zodat u op korte termijn uw huis kunt verkopen zonder makelaar in Den Dolder. Wij staan voor u klaar.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!