Huis verkopen zonder makelaar in Hilversum

Huis verkopen zonder makelaar in Hilversum? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Hilversum? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Hilversum

Bent u op zoek naar een vlotte en stressvrije manier om uw huis in Hilversum te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Bij Sons Real Estate bieden we u de perfecte oplossing. We kopen niet alleen huizen in Hilversum, maar ook in omliggende plaatsen zoals Laren, Naarden en Loosdrecht. Ongeacht het type woning, of het nu een vrijstaand huis met achterstallig onderhoud is of een gerenoveerd appartement, wij zijn geïnteresseerd. Sons Real Estate doet direct een passend bod zonder enig voorbehoud en neemt het gehele verkoopproces uit handen.

Zonder onzekerheden snel uw huis verkopen zonder makelaar in Hilversum

De keuze is duidelijk: als u uw huis in Hilversum wilt verkopen zonder gedoe en zonder makelaar, dan is Sons Real Estate uw betrouwbare partner. Verkoop uw huis zonder zorgen en ontvang direct zekerheid en financieel voordeel. Bij Sons Real Estate beschikken we over onze eigen financiële middelen, wat betekent dat we op korte termijn een vrijblijvend bod kunnen uitbrengen op uw woning in Hilversum. Geen gedoe met financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen, wat vooral ideaal is in situaties zoals gedwongen verkoop. We bieden flexibele verkoopvoorwaarden en zelfs een uitgestelde oplevering behoort tot de mogelijkheden. Dit betekent veel zekerheid en een snelle verkoop, precies wat u nodig heeft.

Een vlotte taxatie en geen kosten

Kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate betekent ook besparen op kosten. U hoeft geen makelaarskosten of notariskosten te betalen. Wij bieden u een vrijblijvend en definitief bod op uw woning in Hilversum. Onze taxateurs komen graag op locatie om de waarde van uw huis te bepalen. Ze kijken naar factoren zoals de onderhoudsstaat, het afwerkingsniveau, de ligging, voorzieningen en vergelijkbare woningprijzen in uw buurt. Sons Real Estate doet altijd een bod, ongeacht de staat van uw woning. Na de taxatie ontvangt u een definitief bod. Zo kunt u met zekerheid uw huis verkopen zonder makelaar in Hilversum of omgeving. Bel nu voor een afspraak of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!