Huis verkopen zonder makelaar in Bovenberg

Huis verkopen zonder makelaar in Bovenberg? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Bovenberg? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Bovenberg

Van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Bovenberg of omliggende plaatsen zoals Schoonhoven, Bergambacht, Groot-Ammers of Willige Langerak? Sons Real Estate staat als landelijke investeringsmaatschappij voor u klaar. Wij kopen diverse woningen direct voor eigen rekening, van nieuwbouwwoningen tot klushuizen en appartementen. U krijgt een uitstekend aanbod zonder enig voorbehoud, waardoor u direct zekerheid heeft. Laat ons langskomen voor een waardebepaling op locatie en ontdek wat u gegarandeerd overhoudt aan de verkoop van uw woning. Neem vandaag nog contact op als u snel een bod op uw woning wilt ontvangen.

Wij hebben altijd interesse in uw woning

Of het nu gaat om een gerenoveerde woning, een verouderd huis met achterstallig onderhoud, of een kluswoning, bij Sons Real Estate hebben we altijd interesse in uw woning. Onze taxateurs bepalen de waarde op locatie en houden daarbij rekening met diverse factoren, zoals locatie, formaat en staat van de woning. Wij kopen direct voor eigen rekening, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Eventuele verborgen verbreken nemen we voor lief. Met onze eigen bouwafdeling brengen we uw huis weer in topconditie, zodat we deze uiteindelijk weer opnieuw op de markt kunnen brengen. 

Neem contact op voor een vrijblijvend bod

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Bovenberg met Sons Real Estate? Dan bieden wij u direct zekerheid. Van een langdurig en onzeker verkooptraject is dus geen sprake. De volledige verkoopprocedure nemen wij uit handen, van aanvraag tot aan de oplevering. Flexibiliteit in de verkoopvoorwaarden en een soepele overgang naar uw nieuwe woning staan bij ons centraal. Zelfs een aanbetaling is bespreekbaar. Kies voor zekerheid en bespaar op reguliere makelaars- en notariskosten door direct aan Sons Real Estate te verkopen. Vul het contactformulier in of bel ons om een afspraak te maken voor een fysieke waardebepaling.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!