Huis verkopen zonder makelaar in Graaf

Huis verkopen zonder makelaar in Graaf? Sons Real Estate is landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Graaf? Sons Real Estate is landelijk actieve vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Graaf

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Graaf of in omliggende plaatsen zoals Lopik, Benschop, of Jaarsveld? Sons Real Estate staat klaar om uw woning direct van u te kopen. U hoeft geen lang en onzeker verkooptraject in te gaan en u heeft direct zekerheid. Zo brengen we direct een eerlijk passend bod zonder voorbehoud, zodat u uw huis zonder zorgen kunt verkopen in of nabij Graaf.

Wij kopen alle type huizen direct voor ons eigen aanbod

Sons Real Estate is gespecialiseerd in het opkopen van diverse woningtypes, waaronder rijtjeswoningen, boerderijen, appartementen, vrijstaande huizen, villa’s en vakantiehuisjes. Gerenoveerd, verouderd, met achterstallig onderhoud – het maakt ons niet uit. Wij nemen alle soorten woningen voor eigen rekening. Onze taxateurs komen graag langs voor een waardebepaling, waarbij factoren als locatie, staat van onderhoud en grootte van de woning worden meegenomen. Sons Real Estate beschikt over een eigen bouwafdeling die woningen renoveert en transformeert, waardoor ze snel weer op de markt kunnen worden gebracht. Dus, wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Graaf? Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres.

De flexibele verkoopvoorwaarden bij een directe verkoop aan Sons Real Estate

Wij begrijpen dat u direct zekerheid wilt bij de verkoop van uw huis. Daarom bieden wij een soepel traject zonder lange wachttijden en onzekerheden. Sons Real Estate koopt direct voor eigen rekening en denkt graag mee in de verkoopvoorwaarden. Of uw woning nu verhuurd is, gerenoveerd moet worden, of er sprake is van een gedwongen verkoop, wij bieden een oplossing. De overgang naar uw nieuwe woning verloopt soepel, met een opleveringsdatum in overleg. Zelfs een voorschot na het tekenen van de koopovereenkomst is bespreekbaar. Wilt u na verkoop in uw woning blijven wonen of overbodige inboedel achterlaten? Geen probleem, wij denken met u mee. Laat ons u helpen bij een flexibele en zorgeloze verkoop. Vul het contactformulier in of bel direct voor een afspraak en ontdek wat Sons Real Estate voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis zonder makelaar in Graaf.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!