Huis verkopen zonder makelaar in Platteweg

Huis verkopen zonder makelaar in Platteweg? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Platteweg? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Platteweg

U overweegt uw huis te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar in Platteweg? Sons Real Estate biedt u de perfecte oplossing. Bent u benieuwd hoe u direct, zonder gedoe en onzekerheden, uw woning kunt verkopen? Sons Real Estate, een landelijke investeerder, staat voor u klaar. Verkoop uw huis zonder makelaar in Platteweg aan ons en ontvang binnenkort een concreet bod, zonder enige voorbehouden. Wij nemen het volledige verkooptraject van u over, van waardebepaling tot overdracht. En wist u dat Sons Real Estate ook huizen opkoopt in omliggende plaatsen zoals Reeuwijk, Gouda of Haastrecht. Ontdek de voordelen van een snelle, zorgeloze verkoop aan Sons Real Estate.

Verkoop elk soort woning aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is gespecialiseerd in het aankopen van diverse woningtypes, van gerenoveerde pareltjes tot verouderde huizen met achterstallig onderhoud. Maakt u zich geen zorgen over de staat van uw woning; wij komen langs voor een waardebepaling, waarbij we rekening houden met verschillende factoren zoals locatie, grootte en staat van onderhoud. Onze eigen bouwafdeling zorgt ervoor dat uw woning weer snel op de markt gebracht kan worden. Het maakt niet uit of uw huis een opknapbeurt nodig heeft; Sons Real Estate biedt een passend bod zonder enige vorm van onzekerheid, zoals verkoop onder voorbehoud. Verkoop uw huis zonder makelaar in Platteweg en ontdek de eenvoud van Sons Real Estate.

Geen lang en onzeker verkooptraject

Wilt u direct zekerheid zonder langdurig en onzeker traject? Sons Real Estate koopt uw woning direct voor eigen rekening, met soepele verkoopvoorwaarden die aansluiten bij uw wensen. Geniet van een vlotte overgang naar uw nieuwe woning, waarbij de opleveringsdatum in overleg is. Zelfs een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over bouwtechnische inspecties of voorbehoud van financiering. Laat ons u ontzorgen, en ervaar een transparante, snelle verkoop zonder makelaarskosten of overdrachtskosten. Kies voor Sons Real Estate en vul nu het contactformulier in of bel voor een afspraak, zodat u uw huis zonder makelaar kunt verkopen in Platteweg.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!