Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwland

Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwland? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Nieuwland? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Nieuwland

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis in Nieuwland te verkopen, zonder de gebruikelijke rompslomp van makelaars en onzekerheden? Sons Real Estate, uw landelijke vastgoedpartner, biedt u de mogelijkheid om uw woning direct aan ons te verkopen. Geen gedoe met voorbehouden of langdurige verkooptrajecten. Wij komen persoonlijk langs voor een waardebepaling op locatie en doen snel een degelijk bod, zonder enige reserves. En wist u dat wij niet alleen in Nieuwland, maar ook in omliggende plaatsen zoals Leerdam, Meerkerk, en Arkel huizen opkopen? Ontdek de zekerheid van een vlotte verkoop met Sons Real Estate.

Wij ontzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht

Bij Sons Real Estate maken we geen onderscheid tussen gerenoveerde woningen of huizen die wat liefdevolle aandacht verdienen. Zelfs achterstallig onderhoud is voor ons geen obstakel. Onze deskundige taxateurs komen graag bij u langs om alle relevante factoren in overweging te nemen bij het bepalen van de waarde van uw woning. Met een eigen bouwafdeling zorgen wij ervoor dat elk huis, ongeacht de staat, opnieuw de markt kan betreden. Dus, wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Nieuwland? Sons Real Estate doet direct een marktconform bod, zonder enige onzekerheid, en neemt de volledige verkoopprocedure uit handen. Dat is de garantie die wij bieden.

Geen ingewikkelde verkoopvoorwaarden

Waarom wachten op onzekere kopers en ingewikkelde voorwaarden? Sons Real Estate biedt directe zekerheid. Wij kopen uw huis voor eigen rekening en zijn flexibel met de verkoopvoorwaarden. Of u nu snel wilt overdragen of juist een uitgestelde oplevering wenst, wij passen ons aan uw behoeften aan. Zelfs een aanbetaling is bespreekbaar. Geen gedoe, gewoon duidelijkheid. Wilt u direct actie ondernemen? Vul het contactformulier in of bel ons om een afspraak te maken. U wilt tenslotte uw huis verkopen zonder makelaar in Nieuwland, en wij staan klaar om dat proces soepel en transparant te maken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!