Huis verkopen zonder makelaar in Cabauw

Huis verkopen zonder makelaar in Cabauw? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Cabauw? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Cabauw

Wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Cabauw of nabijgelegen plaatsen zoals Lopik, Oudewater of Schoonhoven? Sons Real Estate, een landelijk actieve vastgoedorganisatie, garandeert een vlotte verkoop. Wij komen langs voor een waardebepaling op locatie en doen u direct een eerlijk marktconform bod, zonder voorbehoud van financiering. Ontzorging is ons credo, van aanvraag tot oplevering. Ook in omliggende plaatsen zijn wij geïnteresseerd, denk aan Lopik, Oudewater en IJsselstein.

Wij kopen diverse woningtypen direct voor eigen rekening

Sons Real Estate is niet kieskeurig: rijtjeswoningen, boerderijen, appartementen, vrijstaande huizen, villa’s, vakantiehuisjes, gerenoveerd of met achterstallig onderhoud – alles is welkom. Verborgen gebreken? Ons risico. Onze taxateurs, experts in diverse bepalende factoren van woningwaarde, komen graag langs voor een waardebepaling. Onze eigen bouwafdeling renoveert en transformeert woningen, zodat ze worden klaargestoomd voor de vastgoedmarkt. Huis verkopen zonder makelaar in Cabauw en omstreken? Wij bieden direct een marktconform bod, zonder gedoe. Benieuwd naar de waarde van uw huis in Cabauw en omgeving? Vraag vrijblijvend een waardebepaling op locatie aan.

Directe zekerheid met Sons Real Estate

Geen langdurig en onzeker traject, maar directe zekerheid. Sons Real Estate koopt voor eigen rekening en past zich aan uw verkoopvoorwaarden aan. Soepele overgang naar uw nieuwe woning, met een opleveringsdatum in overleg. Na verkoop kunt u zelfs in uw woning blijven wonen en deze huren voor een afgesproken periode. Onze flexibiliteit kent geen grenzen. Geen bouwkundige keuring, geen financieringsvoorbehoud, geen makelaarskosten of notariskosten. Laat zelfs overbodige inboedel achter. Blijf gerust wonen, terwijl de verkoop al een feit is. Wilt u direct zekerheid en een soepele verkoop zonder makelaarskosten? Vul het contactformulier in of bel ons voor een afspraak. Uw huis verkopen zonder makelaar in Cabauw was nog nooit zo eenvoudig.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!