Huis verkopen zonder makelaar in Blokland

Huis verkopen zonder makelaar in Blokland? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Blokland? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Blokland

Bent u op zoek naar een snelle en zorgeloze manier om uw huis te verkopen zonder makelaar in Blokland? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn een vastgoedorganisatie die diverse woningen direct voor eigen rekening aankoopt. U hoeft niet langer te wachten op onzekere voorbehouden, want wij bieden u direct een vrijblijvend bod aan. Bovendien hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden die aan uw wensen voldoen. Of u nu in Blokland of elders woont, Sons Real Estate staat voor u paraat. Wacht niet langer en vul ons contactformulier in of bel direct voor een afspraak.

Bespaar op makelaarskosten

Het grote voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate is dat u bespaart op makelaars- en notariskosten, wat al snel duizenden euro’s kan schelen. Zo kopen we uw woning immers direct voor eigen rekening en vervallen de reguliere verkoopkosten. Wat voor woning u ook wilt verkopen in Blokland. Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres, ongeacht het type woning dat u bezit. Wij kopen niet alleen goed onderhouden huizen, maar ook verouderde woningen. Zelfs verhuurde woningen behoren tot ons interessegebied. Wij bieden altijd een eerlijk en passend bod, waarbij u kunt vertrouwen op onze integriteit. Daarnaast beschikken wij over een eigen bouwafdeling die woningen renoveert en transformeert voor de vastgoedmarkt.

Alle type huizen in alle staten

Sons Real Estate heeft interesse in elk type woonvastgoed. Of het nu gaat om karakteristieke herenhuizen, sfeervolle boerderijen, moderne appartementen of rijtjeshuizen, wij zijn geïnteresseerd. U kunt bij ons vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling van uw woning. Onze ervaren taxateurs gaan direct aan de slag om een nauwkeurige schatting te maken. Voor een grondige beoordeling komen wij graag bij u langs, zodat we de relevante factoren, zoals locatie, staat van onderhoud en voorzieningen, kunnen meenemen in onze berekening. Na deze waardebepaling presenteren wij u een definitief voorstel zonder enig voorbehoud, zoals financiering of bouwkundige keuring. Zodra u akkoord gaat met ons aanbod, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden en bieden wij u de keuze tussen een snelle of uitgestelde overdracht. Een huis verkopen zonder makelaar in Blokland was nog nooit zo eenvoudig. Neem vandaag nog contact op via ons contactformulier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!