Huis verkopen zonder makelaar Leerbroek

Zoekt u een betrouwbare partner om uw huis zonder makelaar te verkopen in Leerbroek? Sons Real Estate biedt de oplossing. Wij zijn landelijk actief en doen graag een eerlijk bod op uw woning, zonder gedoe over keuringen of voorbehouden. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Zo zijn we flexibel in overdrachtsdatum en kunt u gerust blijven wonen, terwijl de verkoop al rond is. Of u nu in Leerbroek zelf woont of in omliggende plaatsen zoals Schoonrewoerd, Ameide of Hei- en Boeicop, wij staan klaar voor een vrijblijvend bod.

Werkwijze van Sons Real Estate 

U overweegt uw huis zonder makelaar te verkopen in Leerbroek? Sons Real Estate is dé vastgoedorganisatie die geïnteresseerd is in elk type woonvastgoed. Of het nu een rijtjeshuis, vrijstaande woning of appartement is, wij zijn geïnteresseerd. De staat van uw woning is voor ons geen belemmering. Onze ervaren taxateurs bekijken diverse factoren om de waarde van uw woning in Leerbroek te bepalen. Denk aan het type woning, de staat van onderhoud, voorzieningen in de omgeving en het algemene afwerkingsniveau. Wij maken graag een afspraak op locatie voor een grondige beoordeling. Na deze opname ontvangt u van ons een definitief aanbod, zonder voorbehoud van financiering.

Verkoop flexibel en zonder zorgen

Bij Sons Real Estate verloopt het verkooptraject zonder makelaar zeer soepel. Wij kopen woningen direct voor eigen rekening, wat ons flexibel maakt in de verkoopvoorwaarden. U bepaalt de overdrachtsdatum naar uw wens, of het nu snel moet gaan of juist wat langer mag duren. U kunt zelfs in de betreffende woning blijven wonen, ook nadat de verkoop is afgerond. Overbruggingsperiodes zijn voor ons geen probleem. Heeft u behoefte aan financiële ruimte na het tekenen van de koopovereenkomst? Bij Sons Real Estate is het mogelijk om een aanbetaling te ontvangen voor een verbouwing of voor de aanschaf van inboedel. Voordeel is tevens dat u geen makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Zo nemen we de kosten voor de overdracht voor eigen rekening en vervallen de reguliere kosten. Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate voor een vrijblijvend bod op uw woning in Leerbroek. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!