Huis verkopen zonder makelaar in Hoogeind

Huis verkopen zonder makelaar in Hoogeind? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Hoogeind? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Hoogeind

Overweegt u uw huis te verkopen zonder makelaar in Hoogeind? Sons Real Estate, een landelijk opererende investeringsmaatschappij, staat voor u klaar. Ontvang direct een eerlijk passend bod op uw woning zonder voorbehoud. Geen zorgen over bouwkundige keuringen of onzekere voorbehouden. Flexibele verkoopvoorwaarden? Die bieden wij standaard. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons direct voor een afspraak. Wist u dat Sons Real Estate ook huizen opkoopt in omliggende plaatsen zoals Leerdam, Meerkerk, en Beesd?

Soorten woningen en meer

Of uw woning nu gerenoveerd is, verouderd, of zelfs achterstallig onderhoud heeft, wij zijn geïnteresseerd. Verborgen gebreken aan de woning? Het risico ligt bij ons. Onze taxateurs komen graag langs en kijken naar diverse factoren, zoals het type woning, de staat, en de omgeving. Wij hebben zelfs een eigen bouwafdeling die woningen renoveert en transformeert. Zo brengen wij uw woning snel weer op de markt. Dus, wilt u uw huis verkopen zonder makelaar in Hoogeind? Dan bieden wij een vlotte oplossing. U ontvangt direct een passend bod zonder voorbehoud, zodat u kunt beslissen of u de verkoop wilt doorzetten.

Flexibiliteit en zekerheid met Sons Real Estate

Een waardebepaling op locatie is bij ons vrijblijvend en kosteloos. Geen langdurig en onzeker traject. Sons Real Estate doet direct een bod op woningen voor eigen aanbod. Wij denken graag met u mee, ongeacht de situatie. Zelfs als uw woning verhuurd is of bij een gedwongen verkoop. U bent altijd verzekerd van een soepele overgang. De opleveringsdatum? Die bepalen we samen. En we nemen de kosten voor de overdracht voor onze rekening. Zelfs een voorschot na het tekenen van de koopovereenkomst is bespreekbaar. Dat kan ook. Kortom, wij bieden zekerheid en flexibiliteit. Wacht niet langer, vul het contactformulier in of bel ons direct voor een afspraak. Uw huis verkopen zonder makelaar in Hoogeind was nog nooit zo eenvoudig.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!