Huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijksebrug

Huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijksebrug? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijksebrug? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Reeuwijksebrug

Overweegt u uw huis te verkopen zonder makelaar in Reeuwijksebrug? Sons Real Estate biedt als landelijk actieve vastgoedorganisatie, dé oplossing. Wij doen graag een bod op elk soort huis, zonder enige zorgen over een bouwkundige keuring of voorbehouden. Of het nu gaat om een villa, appartement, boerderij, of rijtjeshuis, wij kopen alle soorten huizen in elke staat van onderhoud. Bovendien verzorgen wij het volledige verkooptraject, van de aanvraag tot de notariële overdracht. Ook in omliggende plaatsen zoals Gouda, Bodegraven, en Waddinxveen doen wij graag een bod op uw woning.

Vrijblijvende waardebepaling van elk soort huis in elke staat

Bij Sons Real Estate kunt u vrijblijvend terecht om uw huis zonder makelaar te verkopen. Wij hebben interesse in elk soort woonvastgoed, ongeacht de staat waarin het verkeert. Of u nu een herenhuis, een appartement, een boerderij, of een oude bungalow bezit, wij staan klaar om uw woning over te nemen. Onze taxateurs beoordelen de waarde van uw huis aan de hand van verschillende factoren, zoals het type woning, de omgeving, de staat van onderhoud, en het algemene afwerkingsniveau. Voor een nauwkeurige waardebepaling maken we graag een afspraak op locatie. Na deze korte opname ontvangt u van ons een definitief aanbod zonder voorbehoud van financiering. Bij Sons Real Estate is er geen sprake van gedoe; wij maken het proces van uw huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijksebrug eenvoudig.

Verkoopvoorwaarden altijd in overleg

Een huis verkopen aan Sons Real Estate verloopt uitermate flexibel. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening, waardoor wij in staat zijn om verschillende verkoopvoorwaarden te hanteren. U heeft de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw wens vast te stellen, of u nu snel wilt verhuizen of juist wat meer tijd nodig heeft. In feite kunt u in uw woning blijven wonen terwijl de verkoop al is afgerond. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om uw huis na verkoop te huren. Bovendien is het zelfs mogelijk om na het tekenen van de koopovereenkomst een aanbetaling te ontvangen. Dit bedrag kunt u direct gebruiken voor een verbouwing of om nieuwe inboedel aan te schaffen. Met Sons Real Estate bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten, wat al snel duizenden euro’s kan schelen. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en de mogelijkheden van een directe verkoop? Neem nu contact op met Sons Real Estate via ons contactformulier of bel ons direct om een afspraak te maken. Uw huis verkopen zonder makelaar in Reeuwijksebrug wordt eenvoudig met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!