Huis verkopen zonder makelaar Zijderveld

Uw huis zonder makelaar verkopen in Zijderveld? Sons Real Estate is een landelijk actieve investeringsmaatschappij en koopt diverse woningen direct voor eigen rekening. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling op locatie. Vervolgens brengen we direct een bod uit zonder voorbehoud van financiering. Bij akkoord nemen wij het volledige verkooptraject uit handen, van aanvraag tot oplevering. En wist u dat Sons Real Estate ook woningen koopt in omliggende plaatsen, zoals Ameide, Meerkerk, en Leerdam?

Ongeacht de staat van uw woning een uitstekend aanbod

Sons Real Estate is geïnteresseerd in diverse soorten woningen. Of het nu gaat om rijtjeswoningen, boerderijen, appartementen, vrijstaande huizen, villa’s, of vakantiehuisjes, u kunt elk soort woning aanbieden. Zelfs gerenoveerde woningen, verouderde woningen, of woningen met achterstallig onderhoud zijn voor ons geen probleem. Sons Real Estate heeft een eigen bouwafdeling en kan uw woning renoveren of transformeren, zodat deze opnieuw op de markt kan worden gebracht. Onze taxateurs komen graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling, waarbij factoren als locatie, staat van de woning en marktomstandigheden worden meegenomen. Verkoop onder voorbehoud is bij ons verleden tijd; wij bieden direct zekerheid.

Zorgeloze verkoop met Sons Real Estate

Een aanvraag voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie is geheel kosteloos. Wij streven naar een soepele overgang naar uw nieuwe woning en zijn flexibel wat betreft de overdrachtsdatum. Of u nu een snelle overdracht wenst of de voorkeur geeft aan een uitgestelde opleveringsdatum, bij Sons Real Estate is alles bespreekbaar. Zelfs als uw woning nog verhuurd is, kunt u bij ons terecht. In het geval van een gedwongen verkoop biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Wij nemen de kosten voor de overdracht voor onze rekening, en zelfs een voorschot voor een verbouwing of nieuwe inboedel is mogelijk na het tekenen van de koopovereenkomst. U kunt zelfs overwegen om uw woning na verkoop terug te huren. Voor een flexibele en zorgeloze verkoop van uw huis in Zijderveld vult u nu het contactformulier in of bel ons direct. Sons Real Estate staat klaar om u te helpen bij een vlotte en betrouwbare verkoop.