Huis verkopen zonder makelaar in De Heul

Huis verkopen zonder makelaar in De Heul? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in De Heul? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar De Heul

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in De Heul? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als landelijk actieve vastgoedorganisatie bieden wij direct een eerlijk bod op uw woning, zonder gedoe over bouwkundige keuringen of voorbehouden. Wij kopen alle soorten huizen, ongeacht hun staat van onderhoud. Van aanvraag tot notariële overdracht, wij regelen het complete verkoopproces. En weet u wat nog beter is? Niet alleen in De Heul, maar ook in omliggende plaatsen zoals Cothen, Beusichem, en Wijk bij Duurstede kunt u uw huis zonder makelaar verkopen.

Uw woning zonder makelaar verkopen in De Heul 

Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres om uw huis zonder makelaar te verkopen. We zijn geïnteresseerd in allerlei soorten woonvastgoed, van vrijstaande villa’s tot knusse appartementen. De staat van uw woning is voor ons van minder belang; we kopen in alle omstandigheden. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw huis op basis van diverse factoren, zoals het type woning, de nabijheid van voorzieningen, de algehele staat van onderhoud, en het niveau van afwerking. Als u dat wenst, komen we graag langs voor een locatiebeoordeling en bieden we u vervolgens een definitief aanbod, zonder enig voorbehoud van financiering. Zoekt u naar mogelijkheden om uw huis zonder makelaar te verkopen in De Heul? Sons Real Estate staat voor u klaar.

Flexibele verkoop aan Sons Real Estate

Een huis verkopen aan Sons Real Estate gaat gepaard met flexibiliteit. Wij kopen woningen rechtstreeks voor eigen rekening, waardoor we flexibel zijn in diverse verkoopvoorwaarden. U kunt zelf de overdrachtsdatum bepalen, of u nu snel wilt verkopen of het juiste moment wilt afwachten. Bovendien kunt u gerust in uw huis blijven wonen, zelfs nadat de verkoop is afgerond. Wilt u de woning na verkoop huren? Dat kan ook. U kunt tevens direct een aanbetaling ontvangen voor renovaties of de aanschaf van nieuwe inboedel, direct na ondertekening van de koopovereenkomst. Kortom, als u uw huis zonder makelaar in De Heul wilt verkopen, is Sons Real Estate uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of bel ons direct voor een afspraak. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!