Huis verkopen zonder makelaar in Barwoutswaarder

Huis verkopen zonder makelaar in Barwoutswaarder? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.
Huis verkopen zonder makelaar in Barwoutswaarder? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Barwoutswaarder

Denkt u eraan uw huis te verkopen zonder makelaar in Barwoutswaarder? Sons Real Estate staat voor u klaar, als een landelijk actieve vastgoedorganisatie, om u een eerlijk bod te doen op uw woning, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bouwkundige keuringen of andere voorbehouden. Wij kopen alle soorten huizen, ongeacht hun staat van onderhoud. Bovendien nemen wij het volledige verkoopproces uit handen, van de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Wilt u ook huizen zonder makelaar verkopen in de naburige plaatsen zoals Waarder, Woerden en Oudewater? Ook daarvoor zijn wij beschikbaar.

De waarde van uw woning in Barwoutswaarder bepalen

Bij Sons Real Estate kunt u geheel vrijblijvend terecht als u uw huis zonder makelaar wilt verkopen. Wij hebben interesse in alle soorten woonvastgoed, of het nu gaat om een rijtjeshuis, een villa, een appartement, of zelfs een vervallen boerderij. De staat van uw woning is voor ons van secundair belang. Om de waarde van uw huis in Barwoutswaarder te bepalen, laten onze taxateurs zich leiden door verschillende factoren. Hierbij kijken ze naar het type woning, de omringende voorzieningen, de mate van onderhoud en de algehele afwerkingskwaliteit. Indien gewenst maken we graag een afspraak ter plaatse voor een nauwkeurige beoordeling. Na deze inspectie ontvangt u een definitief en solide aanbod, zonder enige voorwaarde met betrekking tot financiering. Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis zonder makelaar in Barwoutswaarder? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate.

We denken graag met u mee

Het verkopen van uw huis aan Sons Real Estate verloopt uiterst flexibel. Omdat wij huizen direct voor eigen rekening kopen, kunnen we ons aanpassen aan verschillende verkoopvoorwaarden. U hebt volledige zeggenschap over de overdrachtsdatum, of u nu kiest voor een snelle of een uitgestelde overdracht. Zo kunt u gerust blijven wonen in uw huis, zelfs nadat de verkoop is afgerond. Bovendien bieden wij u de optie om uw woning na de verkoop te huren. Als extra voordeel kunt u na het ondertekenen van de koopovereenkomst een aanbetaling ontvangen voor renovaties of de aanschaf van nieuwe inboedel. Deze aanbetaling kunt u direct benutten, ongeacht de uiteindelijke opleveringsdatum. Kiezen voor een directe verkoop via Sons Real Estate betekent aanzienlijke besparingen op makelaars- en notariskosten. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem contact op met Sons Real Estate via ons contactformulier of bel ons direct. Verkopen van uw huis zonder makelaar in Barwoutswaarder doet u via Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Opkoper van alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!