Huis verkopen zonder makelaar in Grote Melm

Huis verkopen zonder makelaar in Grote Melm? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.
Huis verkopen zonder makelaar in Grote Melm? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen langdurig verkooptraject

Geen notaris- of makelaarskosten

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Grote Melm

Bent u op zoek naar een snelle en moeiteloze manier om uw huis in Grote Melm te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en biedt u de mogelijkheid om uw woning direct en zonder voorbehoud te verkopen. Wilt u een eerlijk marktconform bod ontvangen voor uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen flexibele verkoopvoorwaarden en nemen de gehele verkoopprocedure uit handen. Geef ons een seintje via het contactformulier of bel ons direct om een afspraak te maken. Sons Real Estate koopt ook woningen in omliggende plaatsen zoals Soest, Baarn en Amersfoort?

Verkoop elk type woning zonder makelaar in Grote Melm

Of u nu een gerenoveerd herenhuis bezit of een verouderde woning met achterstallig onderhoud, Sons Real Estate staat klaar om uw eigendom snel en moeiteloos aan te kopen, zonder de noodzaak van een makelaar. Als een nationaal opererende vastgoedorganisatie hebben we interesse in diverse soorten woonvastgoed, variërend van prachtig gerenoveerde huizen tot panden met verborgen gebreken. Onze taxateurs komen graag langs voor een uitgebreide waardebepaling. Tijdens deze taxatie worden verschillende factoren meegewogen, zoals de staat van onderhoud, de algemene afwerking, locatie, voorzieningen, type woning, en de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw buurt. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder financiële voorbehouden, en is een bouwtechnische keuring overbodig. Zo beschikken we over een eigen bouwafdeling, waardoor we woningen kunnen renoveren en gereedmaken voor de vastgoedmarkt. 

De voordelen van Sons Real Estate

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Grote Melm kent verschillende voordelen. Allereerst bieden wij u directe zekerheid, zonder dat u zich in een langdurig en onzeker verkooptraject hoeft te begeven. Bij een directe verkoop aan Sons Real Estate profiteert u van onze flexibele verkoopvoorwaarden. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening aankopen, zijn we bereid om met u samen te werken en de overdrachtsdatum te bespreken, zodat u een soepele overgang naar uw nieuwe woning kunt garanderen. Heeft u nog inboedel die u wilt achterlaten? Geen probleem. Bij ons kunt u zware meubels en andere inboedel gewoon laten staan. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw huis na verkoop terug te huren voor een afgesproken periode, en zelfs een voorschot is bespreekbaar. Benieuwd naar welk bod Sons Real Estate kan uitbrengen voor uw huis in Grote Melm? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper en wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Direct een bod zonder voorbehoud van financiering
Verkoop zelf uw woning
Ook voor klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!